Aktietips juni 2024 | Bästa aktierna att köpa just nu - Börskollen
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

11 min lästid

Daniel har ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap.En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.
Aktietips

Aktietips juni 2024 – Vilka aktier ska man köpa nu?

Sidans innehåll

Det finns bokstavligen tiotusentals olika aktier att välja på i sökandet efter de bästa aktierna juni 2024 – så hur kan man hitta aktietips för att vaska fram de där "guldkornen" att satsa på?

 • Börskollen erbjuder tips på populära aktier att investera i, baserat på topplistor, användardata, blogginlägg och nyhetsaktivitet.
 • På sidan presenterar vi också aktuella nyheter och aktieanalyser, vilka kan tjäna som guider för potentiella aktieköp.
 • Börskollen lyfter fram inspirerande personer och intervjuer med framstående investerare för ytterligare inspiration och aktietips.

Nedan presenterar vi ett antal listor som bygger information och trender i vår databas. Du kan klicka på respektive aktie för att ta dig till vår bolagssida där du kan läsa mer om bolaget och de senaste nyheterna som rör aktien. Kanske finner du här några tips på de bästa aktierna att köpa idag?

Tips: För att komma igång som nybörjare rekommenderar vi att du börjar med att läsa vår stora guide “Aktier för nybörjare – Börja köpa aktier” för enkla tips på hur du kan börja investera och bra aktier för nybörjare.

Inspiration och aktietips - Bästa aktietipsen att satsa på juni 2024?


På den här sidan utgår vi bland annat från Börskollens databas för tips på populära aktier att satsa på. Här listar vi olika aktier som “trendar” bland Börskollens användare, som ofta nämns av våra bloggare eller där vi ser en högre än normal nyhetsaktivitet just nu. Kanske är några av just dessa aktier värda att läsa mer om och investera i just nu?

Vi samlar också aktuella nyheter och aktieanalyser som kan också kan ses som möjliga tips på aktier att köpa eller fördjupa sig och läsa mer om. Här på Börskollen finner du också många andra intressanta guider med fördjupning kring olika aktieteman – och nedan har vi valt ut och summerat några av dessa för att du ska hitta fler potentiella aktietips.

Vi tipsar också om inspirerande personer där ute vars bloggar eller Twitter- och Instagram-konton man kan följa för att hitta nya spännande aktietips och case att investera sina pengar i. Här hittar du också våra exklusiva och mycket uppskattade Börskollen-intervjuer med några av Sveriges duktigaste investerare, stockpickers och traders som har uppvisat imponerande avkastning / track records . Kanske kan några av dessa profiler ge dig bra inspiration till att hitta de bästa vinnaraktierna?

Vi vill betona att det är viktigt att man alltid bildar sig sin egen uppfattning av olika aktietips innan man överväger att köpa och att nedan tips på aktier snarare ska ses som inspiration till fortsatt fördjupning!

Oavsett om man är nybörjare eller ej är det också klokt att sprida sina pengar genom att investera i/köpa aktier i olika branscher, kanske såväl svenska aktier som utländska aktier. Historisk avkastning är aldrig någon garanti för framtida avkastning och investering i enskilda aktier innebär generellt sett högre risk än att investera i bredare fonder (eller index).

Vart hittar man aktietips 2024? Inspiration till nya investeringscase och tips på aktier att satsa på

Inspiration till att utvecklas och bli en bättre investerare kan man finna på många håll. Vissa vänder sig till olika aktieforum, Facebook-grupper eller aktietips Flashback för att hitta möjligheter till avkastning och färska aktietips idag. Andra väljer att läsa aktieböcker, lyssna på aktiepoddar eller att “hänga” på det berömda "FinTwit” ("Finans-Twitter") för inspiration till de bästa aktierna att köpa och gratis aktietips i olika form.

Även om vi generellt sett avråder från att blint köpa "dagens aktietips" från diverse aktieforum eller Flashback, finns det mycket gratis information där ute som kan hjälpa till att forma din specifika “investeringsstil” på jakten efter de aktierna som förhoppningsvis har potential att utvecklas till riktiga guldkorn och generera avkastning till din portfölj.

Aktiemarknaden kan dock lätt uppfattas som en djungel då man dagligen översköljs av tonvis av information som många gånger talar både för och emot att köpa. En sak är dock säker, för att lyckas skapa avkastning måste man våga kasta sig ut där och börja någonstans. Nedan hjälper vi dig att hitta inspiration i olika former till såväl strategi/inriktning samt potentiella aktietips / aktier att satsa på.

Tips – Använd Börskollens populära app för att hitta de bästa aktietipsen / nya aktier att satsa på

Inspiration till nya aktietips via Börskollens olika sidor / guider

Här på Börskollen finner du ett stort och växande antal sidor/guider med olika inriktning. Nedan listar vi ett antal av dessa som förhoppningvis också kan ligga till grund för ytterligare inspiration till bra aktuella aktietips.

Inspiration till aktier att satsa på inom olika aktierelaterade teman

I vår meny finner du många andra intressanta guider där vi fördjupar oss inom olika tematiska områden som exempelvis investmentbolag, fastighetsaktier, gamingaktier, spelbolag och aktier inom elbilar, vätgas och förnyelsebar energi.

I dessa temaguider djupdyker vi i en viss bransch och listar intressant bolag, däribland vinnaraktierna i respektive kategori. Nedan finner du ett urval av dessa, men klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Att aktierna är "vinnare" under dessa tidsperioder är förvisso ingen garanti för framtida avkastning, men en generell tumregel kan vara att snegla mer på vinnarlistorna än motsvarande förlorarlistor – detta då vinnare oftast gör mycket rätt och antagligen har goda chanser att fortsätta prestera!

Investmentbolag Sverige – Bästa aktierna senaste året

 1. Transferator 83 %
 2. EQT 55 %
 3. Bure Equity 44 %
 4. Latour 44 %
 5. VNV Global 32 %

Läs mer på vår temasida för Investmentbolag.

Fastighetsaktier Sverige – Bästa aktierna senaste året

 1. Neobo 102 %
 2. Balder 81 %
 3. Quartiers Properties 79 %
 4. Nyfosa 62 %
 5. Pandox 25 %

Läs mer på vår temasida för Fastighetsbolag.

Aktier tech-bolag globalt – Bästa aktierna senaste året

 1. Nvidia 247 %
 2. CrowdStrike 144 %
 3. Meta 94 %
 4. Netflix 82 %
 5. Amazon 57 %

Läs mer på vår temasida för Tech-bolag.

AI-aktier globalt – Bästa aktierna senaste året

 1. Nvidia 247 %
 2. Palantir 66 %
 3. Amazon 57 %
 4. AMD 54 %
 5. Synopsys 49 %

Läs mer på vår temasida för AI-aktier.

Gamingaktier globalt – Bästa aktierna senaste året

 1. MGI 44 %
 2. MTG 30 %
 3. Gravity 19 %
 4. Fractal Gaming 19 %
 5. Take Two 14 %

Läs mer på vår temasida för Gamingaktier.

Spelbolagsaktier globalt – Bästa aktierna senaste året

 1. Rush Street 171 %
 2. Draftkings 68 %
 3. Gaming Innovation 18 %
 4. Better Collective 13 %
 5. Betsson 4 %

Läs mer på vår temasida för Spelbolagsaktier.

Elbilsaktier globalt – Bästa aktierna senaste året

 1. General Motors 32 %
 2. Ford Motor 4 %
 3. Tesla -4 %
 4. CTEK -9 %
 5. Xpeng -10 %

Läs mer på vår temasida för Elbilsaktier.

Vätgasaktier globalt – Bästa aktierna senaste året

 1. Cummins 32 %
 2. Bloom Energy 10 %
 3. Hynion 1 %
 4. Air Products & Chemicals -3 %
 5. Hexagon Composites -9 %

Läs mer på vår temasida för Vätgasaktier.

Aktier förnyelsebar energi globalt – Bästa aktierna senaste året

 1. EAM Solar 134 %
 2. First Solar 38 %
 3. Magnora 10 %
 4. Scatec 9 %
 5. NextEra Energy 3 %

Läs mer på vår temasida för Förnyelsebar energi.

Råvaruaktier globalt – Bästa aktierna senaste året

 1. Cameco 95 %
 2. Fortuna Silver Mines 92 %
 3. Ivanhoe Mines 85 %
 4. Bluelake Mineral 82 %
 5. Southern Copper 78 %

Läs mer på vår temasida för Råvaruaktier.

Skogsbolagsaktier globalt – Bästa aktierna senaste året

 1. Nordic Paper 60 %
 2. International Paper 42 %
 3. Billerud 20 %
 4. UPM-Kymmene 18 %
 5. Stora Enso 13 %

Läs mer på vår temasida för Skogsaktier.

Listorna senast uppdaterade: 2024-05-30. Källa/inspiration: Börsdata/Avanza.

Topplista – Bästa vinnaraktierna senaste året


“Behåll vinnarna och sälj förlorarna” eller “Vattna blommorna och rensa ogräset” är deviser som man ofta stöter på inom börsens värld. Det finns givetvis undantag till varje regel, men ett gott råd kan vara att fokusera på de bra aktier som belönas av aktiemarknaden då det oftast (men inte alltid) rör sig om bolag vars underliggande verksamhet frodas. Som nybörjare är det oftast en bättre idé att generellt sett fokusera på och investera sina pengar  i de bästa vinnaraktierna, snarare än att söka "turn arounds" och “snitta ner sig” i förloraraktierna.  Historiskt sett är denna metodik både enklare och mer framgångsrik i termer av avkastning!

Nedan listar vi de vinnaraktierna på listorna Large, Mid, Small Cap respektive de övriga listorna (First North, Spotlight och NGM) som har haft högst procentuell avkastning under den senaste året.

Läs mer och hitta fler vinnaraktier på vår temasida för Bästa aktierna.

Bästa aktierna – Sverige Large Cap 1 år

 1. Camurus 87 % (31 miljarder SEK)
 2. Munters 81 % (42 miljarder SEK)
 3. Balder 69 % (82 miljarder SEK)

Bästa aktierna – Sverige Mid Cap 1 år

 1. ITAB 199 % (6,3 miljarder SEK)
 2. Tobii Dynavox 132 % (6,2 miljarder SEK)
 3. VBG 131 % (11 miljarder SEK)

Bästa aktierna – Sverige Small Cap 1 år

 1. Nelly 262 % (0,5 miljarder SEK)
 2. Infant Bacterial 120 % (1,3 miljarder SEK)
 3. Orexo 105 % (0,7 miljarder SEK)

Bästa aktierna – Sverige övriga listor (First North, Spotlight och NGM) 1 år

 1. Cereno 718 % (1,0 miljarder SEK)
 2. Envirologic 468 % (0,2 miljarder SEK)
 3. Guard Therapeutics 462 % (0,3 miljarder SEK)

Bonus: Bästa aktierna – Norden alla listor 1 år

 1. Sotkamo Silver 266 % (0,1 miljarder EUR)
 2. Napatech 253 % (3,5 miljarder NOK)
 3. Cessatech 234 % (0,1 miljarder DKK)

Listan senast uppdaterad: 2024-05-30. Källa/inspiration: Börsdata/Avanza.

Hitta aktietips bland aktuella börsnoteringar och IPOs


På vår sida för börsnoteringar och IPOs samlar vi information om svenska och utländska bolag som är på väg mot börsen eller som nyligen har börsnoterats. Marknaden för börsnoteringar har varit het under de senaste åren, med nya rekord i såväl antal noteringar, storlek och extrema kursrusningar – för att därefter svalna av under 2022/2023!

Under de senaste åren har vi fått se stora och välkända börsnoteringar för bolag som bland annat Volvo Car, Synsam, LMK Group (Linas Matkasse), Cary Group (Ryds Bilglas), CTEK, Hemnet, Savelend, Kjell & Company, Truecaller och Flat Capital, internationella IPOs för bolag som Coinbase, Robinhood och Roblox och en stor mängd SPAC-noteringar såväl i Sverige som globalt – bland annat från elbilstillverkaren Polestar. Det spekuleras också i framtida noteringar för bolag som fintech-giganten Klarna och även svenska battertillverkaren Northvolt som har nämnt att börsen kan vara ett möjligt framtida spår.

Alla noteringar har givetvis inte gått bra, men vi har sett några riktigt galna succédebuter där bland annat kan nämnas CTEK som under första handelsdagen som mest var upp 150 % från teckningskursen eller Klarna-grundarens investmentbolag Flat Capital som under de första tre handelsdagarna rusade över 350 %!

Varje vecka summerar vi också de viktigaste nyheterna inom området i våra uppskattade "IPO-nytt"-artiklar som du också finner på sidan. Kanske kan du här finna aktietips i form av aktuella IPOs att satsa på?

Läs mer: På vår temasida för Börsnoteringar & IPOs och vår sida för SPAC-bolag hittar du mer info.

Hitta nya aktietips bland analyshusens aktieanalyser

Om du vill fördjupa dig ännu mer rekommenderar vi att du besöker vår sida där vi samlar djupare bolagsanalyser från en stor mängd olika analyshus och banker.  Vilka tips på aktier ger analytikerna?

Läs mer på vår temasida där vi samlar alla Aktieanalyser eller besök vår populära sida där vi samlar alla Riktkurser med smidig sökfunktion.

Hitta tips på köpvärda aktier hos bloggare eller podcasts

Vi kan också rekommendera att hitta inspiration bland alla de duktiga investerare och stock pickers som delar med sig av tips och aktiecase i form av blogginlägg eller poddar.

Läs mer i våra nyhetsflöden för Ekonomibloggar och Börspoddar.

Eller varför inte ett vanligt sparkonto? Här hittar du den bästa räntan just nu

Om du i tillägg till sparande i aktier söker avkastning till lägre risk erbjuder sparkonton numera hyfsad ränta – i synnerhet om du kan tänka dig att binda dina pengar under en period. Nedan ser du aktuella sparräntor från olika banker och i vår stora guider Bästa sparräntan kan du fördjupa dig mer.

Klicka dig gärna vidare och läs mer!

Köpa de bästa aktietipsen hos Avanza eller Nordnet?

De flesta av aktietipsen på denna sida går att handla hos både Avanza och Nordnet. Bortsett från att courtaget möjligtvis kan skilja sig något åt mellan de båda populära nätmäklarna Avanza och Nordnet (och beroende på vilken courtageklass du väljer) tycker vi att tjänsterna i övrigt är likvärdiga och kan varmt tipsa om båda två för dig som vill börja investera dina pengar i aktier.

Tips: för en djupare jämförelse mellan de båda nätmäklarna tipsar vi om vår stora guide Nordnet vs Avanza – som nybörjare kan du öppna konto hos båda nätmäklarna och möjlighet att handla helt courtagefritt med deras "kom igång-erbjudanden"!

Tips Sigmastocks – För dig som vill automatisera och skräddarsy urval av de bästa aktierna för just dig

Om du inte vill, kan eller orkar lägga ned tid på att söka efter aktietips på egen hand, utan istället vill automatisera ditt sparande vill vi tipsa om tjänsten Sigmastocks. Med Sigmastocks är det enklare än någonsin att investera dina pengar i bra aktier! Det är en världsunik spartjänst, som är först med att kunna erbjuda ett helt automatiserat aktiesparande i en portfölj där ett urval av aktier skräddarsys efter dig och dina preferenser.

Att komma igång är enkelt och tar bara några minuter, sedan sköter sparandet sig själv: från köp av aktier till optimering av din eller dina portfölj. Allt till en av marknadens lägsta avgifter!

Ska man satsa på billiga aktier?

Som investerare är det inte ovanligt att man söker nya aktietips bland bolag som är billiga på börsen – men vad är egentligen "billigt" och är det verkligen så man hittar köpvärda aktier idag?

Låt oss börja med att resonera lite kring vad innebörden av "billiga aktier" är. Det finns en uppsjö av olika så kallade nyckeltal som traditionellt används för att avgöra om en aktie är billig eller inte. Man använder sig oftast av värderingsmått som P/E-tal, P/S-tal eller P/B-tal, eller en kombination av dessa.

Läs mer om vad billiga aktier här, hur man hittar dom och vad man bör tänka på innan man investerar på vår temasida för Billiga aktier.

8 framgångsrika strategier för att hitta köpvärda aktier

Det finns antagligen lika många investeringsstrategier som det finns investerare, men några av dessa utmärker sig lite extra och har under åren blivit väldigt populära. Samtliga hämtar grund i välkända investerares placeringsfilosofier, däribland Warren Buffet, Benjamin Graham, Peter Lynch och Joel Greenblatt.

Med hjälp av en aktiescreener kan man löpande vaska fram tips på aktier som uppfyller de specifika kriterierna för dessa framgångsrika strategier, vilket kan ge dig nya uppslag till heta aktietips och case att fördjupa dig mer kring.

Läs mer om olika kända strategier för uppslag till nya aktietips på vår temasida för Köpvärda aktier.

Fler frågor och svar om aktietips – Vilka aktier ska man satsa på juni 2024?

Vart hittar man aktietips och intressanta aktier?

Denna sida kan utgör en bra startpunkt för att hitta inspiration till aktietips och bra aktier att satsa på. Vi rekommenderar också att man följer andra duktiga investeringsprofiler som upplevs pålitliga, transparenta och med bra "track records" och lär sig mer av dessa. Nedan finner du såväl en lista på "börsprofiler" som vi gillar, bra bloggare som du kan följa här hos Börskollen samt våra mycket uppskattade intervjuer med några av Sveriges mest erfarna investerings- och tradingprofiler.

Vi skulle dock generellt avråda från diverse aktieforum, aktietips Flashback eller de mer "haussiga" aktiegrupperna på Facebook. Fundera också noga på vad personen som delar med sig om aktietipsen har för intentioner och försök att undvika "Pump & Dump"-profiler som försöker driva upp priset i mindre, ofta lågt omsatta "förhoppningsaktier" för egen vinning.

Hur hittar man en bra aktie?

Här finns antagligen lika många svar som det finns bra aktier och det beror helt på din investeringshorisont, risktolerans, avkastningskrav, erfarenhet och kunskapsnivå etc. Som vi nämnde ovan går det att hitta inspiration till bra aktier på denna sida (såväl som många av våra andra sidor), men vi rekommenderar också att läsa aktieböcker, lyssna på ekonomipoddar och läsa brett för att lära sig mer om aktier att köpa.

För den som börjar bli mer varm i kläderna och vill lära sig mer kan man därefter börja ta del av aktieanalyser från professionella analyshus och banker – detta för att få en bättre bild av hur en mer avancerad analys kan se ut.

Vi kan också rekommendera program som exempelvis Börsdata eller TradingView (finns som såväl gratisversioner och mer avancerade betalversioner) för att själv börja utföra djupare analys (teknisk och fundamental) och lära sig mer om hur man själv hittar och utvärderar vad som är en bra aktie på börsen.

Vilka aktier ska jag köpa / satsa på 2024?

Vi hoppas att vi på denna sida ger dig bättre möjligheter att hitta inspiration till intressanta aktier att satsa på, lära dig mer och utvecklas som investerare.

Vilka aktier ska man köpa som nybörjare?

Som nybörjare råder vi dig till att vara försiktig och börja med mer välkända och stabila bolag som går med vinst. Vi har sammanställt en bra guide med värdefulla tips för dig som är ny på börsen och precis har eller ska komma igång med att börja köpa aktier.

Faktagranskat innehållDen här artikeln är korrekturläst och faktagranskad av Kristoffer på Börskollen den 30 maj 2024. Medarbetarna på Börskollen har lång erfarenhet av det aktuella ämnet.
Kristoffer   Medarbetare Börskollen
Kristoffer har ett brinnande intresse för ekonomi och börsen. I rollen som skribent har han tidigare erfarenhet av att ha jobbat på nischbank och inom Fintech samt verkat på börsen personligen större delen av sitt vuxna liv. Med ett stort intresse för ekonomi, motorer och börsen i synnerhet skriver han allt ifrån nyheter om privatekonomi och bilar till nischade artiklar om mer specifika aktier.
Visa hela texten ▼

Aktietips - Aktier att satsa på juni 2024

Trendande bolagsbevakningar

LandAktieBransch
NvidiaElektronik & Tillverkning
SaabMilitär & Försvar
InvestorInvestmentbolag
AppleDatorer & Hårdvara
EricssonKommunikation
VolvoIndustrimaskiner
MicrosoftAffärs- & IT-System
SSABGruv - Industrimetaller
EvolutionBetting & Casino
KinnevikInvestmentbolag

Hög nyhetsaktivitet

LandAktieBransch
NvidiaElektronik & Tillverkning
TeslaBil & Motor
NIBE IndustrierInstallation & VVS
AppleDatorer & Hårdvara
EmbracerGaming & Spel
EQTInvestmentbolag
InvestorInvestmentbolag
MicrosoftAffärs- & IT-System
Calliditas TherapeuticsLäkemedel
SaabMilitär & Försvar

Populära aktier hos våra bloggare

LandAktieBransch
SaltX TechnologyFörnybarenergi
NvidiaElektronik & Tillverkning
EvolutionBetting & Casino
NIBE IndustrierInstallation & VVS
InvestorInvestmentbolag
CellaVisionMedicinsk Utrustning
Lime TechnologiesAffärs- & IT-System
SP GroupKemikalier
SvolderInvestmentbolag
AstraZenecaLäkemedel
Senast uppdaterad: 6-13-2024

Senaste nyheter med aktietips

Tips på aktier i trendande sektorer

Uppslag till aktietips från populära bloggare hos Börskollen

Aktiepappa
LångsiktigInvest
Bourse
Investerarfysikern
Investerarbloggen
Sofokles
Kronan till Miljonen
Marketmate
iNWestsson
Aktiebloggen
Aktieingenjören
Smartsnål
Mikrit Trading
AktieEntreprenören
Nyfikna Investerare
Aktieportföljen

Populära Twitter och Instagram-profiler att följa – Vilka är deras bästa aktietips?

NamnKategori *Börskollen-intervju
Marcus HernhagInvestering, fundamental, väldigt diversifierad med huvudfokus på utdelning. Även privatekonomi och sparande. Författare.Ja
KavastuInvestering, bredare både teknisk (trend) och fundamental, väldigt diversifierad med huvudfokus på momentum. Även privatekonomi och sparande. Författare.Ja
Stefan TheleniusInvestering, grundare fundamental, diversifierad, tidigare med fokus på utdelning men numera tillväxt.Ja
Magnus AnderssonInvestering, djupare fundamental, väldigt koncentrerad med fokus på tillväxt och digitala affärsmodeller. Länge leve Evolution Gaming!Ja
ValueGARPInvestering, djupare fundamental, väldigt koncentrerad med fokus på tillväxt/GARP(?) Känner du till Gravity? :)Nej
LaBullInvestering, djupare fundamental, väldigt koncentrerad med fokus på medtech/hälsa.Nej
Niklas RamstedtInvestering, djupare fundamental, koncentrerad med fokus på medtech/hälsa.Nej
DividendblowerInvestering, djupare fundamental, koncentrerad(?) med fokus på tillväxt, primärt igaming/gaming.Nej
Niklas AldénInvestering, både teknisk och fundamental samt makro, medelkoncentrerad med fokus på tillväxt/kanske en gnutta GARP(?), övervägande tech/digitalisering. Delvis även swingtrading (momentum). Driver podden Market Makers.Ja
Fabian FranzénInvestering, djupare fundamental samt makro(?), medelkoncentrerad(?) med fokus på tillväxt, primärt tech/digitalisering. Driver podden Market Makers.Nej
Professor KalkylInvestering, djupare fundamental, medelkoncentrerad med fokus på tillväxt, primärt tech/digitalisering. Driver sajten Kalqyl.Del 1, Del 2
Carl-Philip SilwersköldInvestering, djupare fundamental, koncentrerad med fokus på tillväxt, primärt medtech/tech/digitalisering. Driver sajten Kalqyl.Ja
MatematikernInvestering, djupare fundamental, medelkoncentrerad med fokus på tillväxt, primärt tech/digitalisering. Driver sajten Kalqyl.Ja
AdolfssonInvestering, djupare fundamental, koncentrerad med fokus på värde/tillväxt/GARP(?). Även trading, day-/swingtrading.Ja
Brian Feroldi(USA) Investering, djupare fundamental, ganska diversifierad med fokus på tillväxt, primärt tech/digitalisering. Skriver för amerikanska Motley fool.Nej
Puru Saxena(USA/Asien) Investering, fundamental och teknisk(?), koncentrerad med fokus på tillväxt, primärt tech/digitalisering.Nej
Beth Kindig(USA) Investering, djupare fundamental, medelkoncentrerad med fokus på tillväxt, primärt tech/digitalisering. Driver egna analystjänsten Beth.technology.Nej
Oscar FaglerInvestering, fundamental, medelkoncentrerad med fokus på tillväxt, primärt tech/digitalisering. Även privatekonomi/sparandeJa
PengabingenInvestering, FIRE, fundamental, fokus på tillväxt. Även privatekonomi/sparandeJa
enkronaomdagenSparande, ekonomi & börsen. Med målet att vara ekonomiskt fri vid 50årNej
Mr PTrading, swingtrading med fokus på momentum/break outs med inspiration från Minervini och O`Neil.Vi jobbar på det
Mark Minervini(USA) Trading, swingtrading med fokus på momentum/break outs med inspiration från O`Neil. Flerfaldig “trading champion” och skrivit flera populära böcker.Nej
PokertraderInvestering, djupare fundamental, koncentrerad, med fokus på tillväxt/GARP(?), primärt igaming/gaming.Ja
BörsfågelnTrading, primärt daytrading.Ja
Ekka LundinTrading, primärt daytrading.Ja
JokernTrading, primärt daytrading.Nej
Paper ChaserTrading, primärt daytrading.Ja
PizzaTradernTrading, primärt daytrading.Nej
TraderUtanByxorTrading, primärt daytrading.Nej
Edvin MalmgårdInvestering/trading, day-/swingtrading.Nej
Mikael / MikritTrading, primärt swingtrading med fokus på teknisk analys.Nej
VästkustinvesterarenEgenföretagare som investerar bolagens överskott i lönsamma bolag med primärt fokus på teknik och skalbarhet.Ja

*OBS! Börskollens egen definition. Det finns ingen garanti för att den är varken uttömmande eller helt korrekt.

Intervjuer med kända börsprofiler – Inspiration till strategi och bra aktier att köpa?

Här tipsar vi även om våra mycket uppskattade intervjuer med kända “börsprofiler”, investerare eller traders som bevisat levererar kvalité när det kommer till analys av aktier och investeringar. Här finns många tips och en stor dos inspiration och erfarenhet att hämta när det kommer till investeringar och aktier.

Du har läst

Aktietips juni 2024 – Vilka aktier ska man köpa nu?

Ladda ner vår populära kostnadsfria app för att få ännu bättre koll på börs, investeringar och ekonomi.

Testa appen