Nyhetsbrev | Du missar väl inga nyheter? - Börskollen
Börskollen nyhetsbrev

Nyhetsbrev från Börskollen

Missa inte vårt populära nyhetsbrev med 50.000 prenumeranter

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer? I så fall rekommenderar vi att du registrera dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka (vanligtvis torsdagar) handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor!

Om du använder vår aktie app kommer en fråga om nyhetsbrevet i samband med att du registrerar dig och skapar ett konto där. Du kan därefter enkelt välja att slå av/på nyhetsbrevet under inställningar.

Om du av någon anledning inte använder vår kostnadsfria app (eller inte har skapat ett konto i appen) går det även bra att registrera sig för vårt nyhetsbrevet direkt här nedan. Om du skulle ångra dig går det enkelt att avregistrera sig via länken som återfinns längst ner i varje utskick alternativt kontakta oss så hjälper vi dig.

Prenumerationen är helt kostnadsfri!

10 senaste utskicken

Här får du ett smakprov på hur våra nyhetsbrev kan se ut. Vi brukar summera veckans mest populära nyheter, intressanta blogginlägg och väva in spännande analyser samt våra populära intervjuer.