Om Börskollen

Börskollen växte fram efter att några börsintresserade apputvecklare sökte ett enklare sätt att hålla sig uppdaterade i det stora nyhetsflödet som rör börsen, aktier och investeringar. Appen släpptes publikt år 2015 och har sedan dess utvecklats löpande och laddats ner flitigt av våra användare - med väldigt gott betyg!

Gör som över 100.000 andra och ladda hem appen idag - givetvis helt kostnadsfritt!

Vad är Börskollen?

Börskollen är en tjänst som samlar nyheter och annan börsrelaterad information i ett och samma flöde - allt för att underlätta för dig som börsintresserad att hålla koll på nyhetsflödet i allmänhet och dina favoritbolag/aktier i synnerhet.

Vi delar in vår tjänst i följande delar:

Appen

För mobil användning rekommenderar vi dig att ladda ner vår app som finns tillgänglig för både iOS och Android. Appen är uppdelad i olika nyhetsflöden: Senast, Mest lästa och Bevakningar. Därutöver finner du bland annat börs-TV och rapporterad insynshandel.

Vi rekommenderar starkt att du också registrerar dig i appen, då det ger dig en möjlighet att därefter skräddarsy ditt flöde efter personliga preferenser. Du väljer själv vilka nyhetskällor du vill följa och kan skapa bevakningar för de aktier som du är mest intresserad av och kan även få pushnotiser vid nya bolagsspecifika nyheter eller rapporterad insynshandel.

Webben

För dator rekommenderar vi istället vår hemsida som är en begränsad version av vår tjänst. Nyhetsflödet är detsamma som i appen, men på vår hemsida kan du däremot inte registrera dig som användare, skräddarsy ditt nyhetsflöde eller skapa unika bolagsbevakningar.

Sociala medier

I tillägg till ovanstående får du gärna följa oss via våra sociala medier där vi löpande uppdaterar med nyheter och ibland även arrangerar tävlingar med fina priser.

Samtliga delar av tjänsten är helt kostnadsfria för dig som användare och vi förlitar oss istället på olika former av annonsintäkter.

Nyhetskällor - Kan våra nyheter synas i Börskollen?

Vi vill såklart att innehållet vi visar skall vara relevant och läsvärt för användaren. Med relevant menar vi nyheter relaterade till börsen som helhet, ekonomin och näringslivet eller kanske specifika bolag och branscher. Är du innehållsägare av nyheter som du tror skulle passa bra in hos Börskollen är du givetvis välkommen att höra av dig till oss.

Samarbeten och annonsering

Börskollen når ut till en mycket aktiv och börsintresserad målgrupp, via såväl vår app, vår hemsida och våra nyhetsbrev!

För förslag eller frågor som rör samarbeten eller annonsering via Börskollen är du välkommen att kontakta oss via e-post så kan vi berätta mer om vår produkt och hur möjligheterna kring annonsering ser ut.

Personuppgiftshantering

För information om vår hantering av personuppgifter hänvisar vi till vår Dataskyddspolicy. Vid frågor eller oklarheter av något slag är du alltid välkommen att kontakta oss via e-post.

Kontakta oss

Önskar du lämna feedback eller bara vill säga hej går det bra att skriva till oss på vår Facebookgrupp. alternativt kontakta oss via e-post på [email protected]