Om oss och vår tjänst, kontakt, samarbete & annonsering
Aktuella nyheter om börs och ekonomi idag

Aktuella nyheter om börs och ekonomi idag

Börskollen växte fram efter att några börsintresserade apputvecklare sökte ett enklare sätt att hålla sig uppdaterade i det stora nyhetsflödet som rör börsen, ekonomi, aktier och investeringar. Appen släpptes publikt i slutet av 2015 och har sedan dess utvecklats löpande och laddats ner flitigt av våra användare - med väldigt högt genomgående betyg!

Gör som över 135.000 andra och ladda ner appen idag - givetvis helt gratis!

Vad är Börskollen?

Börskollen är en gratis omni tjänst som samlar alla aktuella nyheter om börsen och ekonomin idag, i realtid. Vi hämtar börs- och ekonominyheter från Sveriges stora nyhetssajter som Privata Affärer, Breakit, SvD Näringsliv, Finwire, Realtid, Aktiespararna m.fl., inlägg från de bästa börsbloggarna, videoklipp från Youtube samt insynshandel från Finansinspektionen och sorterar dessa i ett omni flöde - allt för att underlätta för dig som börsintresserad att hålla dig uppdaterad om nyhetsflödet om börs och marknad i allmänhet och för dina favoritbolag/aktier i synnerhet.

Vi delar in vår tjänst i följande delar:

Sociala medier

Följ oss gärna via våra sociala medier där vi löpande uppdaterar med nyheter och ibland även arrangerar tävlingar med fina priser.

Appen

För mobil användning rekommenderar vi dig att ladda ner vår app som finns tillgänglig för både iOS och Android. Appen är uppdelad i olika nyhetsflöden: Senaste, Populära och Bevakningar. Därutöver finner du bland annat videoklipp, bloggar och rapporterad insynshandel.

Vi rekommenderar också starkt att du registrerar dig i appen, då det ger dig en möjlighet att därefter skräddarsy ditt flöde efter personliga preferenser. Du väljer själv vilka nyhetskällor du vill följa och kan skapa bevakningar för de bolag/aktier som du är mest intresserad av och kan då även välja att få pushnotiser vid nya aktie-/bolagsspecifika nyheter eller rapporterad insynshandel.

Webben

För dator rekommenderar vi istället vår hemsida som är en begränsad version av vår omni tjänst. Nyhetsflödet är detsamma som i appen, men på vår hemsida kan du däremot (ännu) inte registrera dig som användare, skräddarsy ditt nyhetsflöde eller skapa unika bolagsbevakningar.

Nyhetsbrev

För mer info om vårt populära nyhetsbrev och hur du registrerar dig hittar du här.

Samtliga delar av tjänsten är helt gratis för dig som användare och vi förlitar oss istället på olika former av annonsintäkter.

Vill du att era nyheter syns i Börskollen?

Vi vill såklart att innehållet vi visar skall vara relevant och läsvärt för användaren. Med relevant menar vi nyheter relaterade till börsen som helhet, ekonomin och näringslivet eller kanske specifika bolag och branscher. Är du innehållsägare av nyheter (börs- eller ekonomisajt, bloggare, Youtube-feed eller dylikt) som du tror skulle passa bra in hos Börskollen är du givetvis välkommen att höra av dig till oss på info@borskollen.se..

Samarbeten och annonsering

Börskollen når ut till en mycket aktiv och börsintresserad målgrupp, via såväl vår app, hemsida, nyhetsbrev och sociala medier! Vi erbjuder olika former av digitala format (banners, native/artiklar, eDR mm) för synlighet och kommunikation med våra användare/läsare!

För förslag eller frågor som rör samarbeten eller annonsering via Börskollen är du välkommen att kontakta oss via e-post så kan vi berätta mer om vår tjänst och hur möjligheterna kring annonsering ser ut.

Personuppgiftshantering och användarvillkor

För information om vår hantering av personuppgifter och våra användarvillkor hänvisar vi till vår Dataskyddspolicy. Vid frågor eller oklarheter av något slag är du alltid välkommen att kontakta oss via e-post.

Kontakta oss

Önskar du lämna feedback eller bara vill säga hej går det bra att skriva till oss via vår Facebooksida. alternativt kontakta oss via e-post på info@borskollen.se.