Nyhet

Real Heart testar klinisk version av Realheart THA på virtuella patienter

Medicinteknikbolaget Real Heart har under en tid pilottestat tyska Virtonomys webbplattform v-Patients som innehåller anatomiska 3D-modeller av verkliga hjärtsviktspatienter. Bolaget går nu vidare med en full licens och fler patienter för att testa den kliniska versionen av sitt artificiella hjärta virtuellt.

Det framgår av ett pressmeddelande.

- Detta kommer att innebära stora kommersiella fördelar. De data vi tar fram kan inte bara användas i ansökan om godkännande att inleda kliniska prövningar utan även presenteras i vetenskapliga sammanhang för att fortsätta bygga intresse för vårt hjärta. Dessutom ger samarbetet oss möjlighet att knyta kontakter med kliniker, sjukhus och specialister som kan utgöra potentiella framtida kunder, kommenterar Realhearts vd Ina Laura Perkins.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Scandinavian Real Heart

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Scandinavian Real Heart

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt