Real Heart (HEART) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Real Heart aktie

HEART  

Scandinavian Real Heart grundades 2007 och bygger på observationer av hjärtats fysiologi. Utvecklingen av bolagets produkt, ett komplett artificiellt hjärta (TAH), sker idag i samarbete med hjärtkirurger, forskare och ingenjörer. Fokus ligger mot att utveckla patenterade lösningar som kan imitera det naturliga mänskliga hjärtats blodcirkulation . Lösningarna avses användas huvudsakligen av patienter som diagnostiserats med hjärtsvikt.

Real Heart tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 154 MSEK, en omsättning på 1 MSEK och med ett resultat på -9 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Real Heart

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Real Heart (HEART) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Real Heart aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern HEART. Aktien har ett P/E-tal på -17.4 och P/S-tal på 289.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Real Heart utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Real Heart Avanza – se aktiekurs idag

Se Real Heart senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Real Heart – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Real Heart.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Real Heart.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Real Heart

Real Heart

TickerHEART
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde154 MSEK
Omsättning1 MSEK
Vinst-9 MSEK
P/E-17.4
P/S289.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Real Heart

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Real Heart? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter