Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Seafire har genomfört tilldelning av teckningsoptioner i incitamentsprogram

Investmentbolaget Seafire beslutade på årsstämman den 12 september att emittera 1,50 miljoner teckningsoptioner i ett långsiktigt incitamentsprogram.

Bolaget har nu genomfört tilldelning av 1,14 miljoner teckningsoptioner som överlåtits till nyckelpersonal i koncernen på marknadsmässiga villkor, enligt ett pressmeddelande.

Totalt ingår tolv personer i programmet, däribland bolagets vd, finanschef, affärsområdeschef, vd:ar i dotterbolag och andra nyckelpersoner. Resterande 358 000 teckningsoptioner innehas av bolaget för senare överlåtelse till tillkommande nyckelpersoner inom koncernen till exempel i samband med förvärv.

Teckningsoptionerna kan utnyttjas för att teckna aktier i oktober 2025 för en teckningskurs om 48,26 kronor per aktie.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Seafire

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Seafire

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt