Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Synact Pharma har framgångsrikt slutfört farmakokinetiska studier med AP1189

Forskningsbolaget Synact Pharma meddelar att företagets farmakokinetiska studie på nya tablettformuleringar av AP1189 har slutförts framgångsrikt, och att data bekräftar att formuleringen är "överlägsen" den hittills använda AP1189-suspensionen.

"Data som genereras med vår nya tablettformulering är mycket uppmuntrande. Huvudsyftet med att utveckla tabletten med snabb frisättning var att öka patientens bekvämlighet med hopp om att exponeringsprofilen kunde vara jämförbar med profilen efter dosering av suspensionen. Tablettens exponeringsprofil verkar vara lika attraktiv, om inte bättre, än suspensionens. Att illamåendet hos en undergrupp av patienter som behandlats med suspensionen verkar vara frånvarande efter dosering med tabletten är en stor framgång. Vi ser mycket fram emot att fortsätta utvecklingen av vår AP1189-substans med den nya tabletten", kommenterar forskningschef Thomas Jonassen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om SynAct Pharma

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien SynAct Pharma

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.