Astrocast (NO) (ASTRO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Astrocast (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

ASTRO  

Astrocast är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget är specialiserade inom utveckling av IoT-nätverk. Programvaran är egenutvecklad och används huvudsakligen för att koppla ihop nätverk och maskiner. Kunderna består av företagskunder verksamma i ett flertal olika sektorer som jordbruk, gruvdrift samt fordonsindustrin. Utöver huvudverksamheten erbjuds även diverse mervärdestjänster. Störst verksamhet återfinns inom Europa. Astrocast har sitt huvudkontor i Schweiz.

Astrocast (NO) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Kommunikation. Bolaget har ett börsvärde på 2 225 MNOK, en omsättning på 12 MNOK och med ett resultat på -91 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Astrocast (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Astrocast (NO) (ASTRO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Astrocast (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern ASTRO. Aktien har ett P/E-tal på -24.5 och P/S-tal på 179 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Astrocast (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Astrocast (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Astrocast (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Astrocast (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Astrocast (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Astrocast (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Astrocast (NO)

Astrocast (NO)

TickerASTRO
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorInformationsteknik
BranschKommunikation
Börsvärde2 225 MNOK
Omsättning12 MNOK
Vinst-91 MNOK
P/E-24.5
P/S179

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Astrocast (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Astrocast (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter