Penneo (DK) (PENNEO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Penneo (DK) aktie

PENNEO  

Penneo är ett danskt teknikbolag. Bolaget är specialiserade inom produktutveckling som berör digital signatur. Tjänsterna används exempelvis för signering av dokument och handlingar, samt för intern uppföljning. Produkterna används av små- och medelstora företagskunder, huvudsakligen verksamma runtom den europeiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn.

Penneo (DK) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 1 133 MDKK, en omsättning på 18 MDKK och med ett resultat på -16 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Penneo (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Penneo (DK) (PENNEO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Penneo (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan First North, och med tickern PENNEO. Aktien har ett P/E-tal på -69.8 och P/S-tal på 28.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Penneo (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Penneo (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Penneo (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Penneo (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Penneo (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Penneo (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Penneo (DK)

Penneo (DK)

TickerPENNEO
ListaFirst North
LandDanmark
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde1 133 MDKK
Omsättning18 MDKK
Vinst-16 MDKK
P/E-69.8
P/S28.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Penneo (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Penneo (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter