Admicom (FI) (ADMCM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Admicom (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

ADMCM  

Admicom är ett finskt IT-bolag. Bolaget är en utvecklare av molnbaserade tjänster som huvudsakligen berör administration, redovisning, lönehantering och projektledning. Utöver huvudverksamheten erbjuds utbildning och kundsupport. Kunderna återfinns bland små- och medelstora bolag, med störst koncentration inom bygg och industri. Huvudkontoret ligger i Jyväskylä.

Admicom (FI) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 457 MEUR, en omsättning på 16 MEUR och med ett resultat på 8 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Admicom (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Admicom (FI) (ADMCM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Admicom (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan First North, och med tickern ADMCM. Aktien har ett P/E-tal på 60.1 och P/S-tal på 19.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Admicom (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Admicom (FI) senaste utdelning är 0.9 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Admicom (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Admicom (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Admicom (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Admicom (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Admicom (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Admicom (FI)

Admicom (FI)

TickerADMCM
ListaFirst North
LandFinland
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde457 MEUR
Omsättning16 MEUR
Vinst8 MEUR
P/E60.1
P/S19.4
Utdelning0.9 EUR
Direktavkastning1%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Admicom (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Admicom (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter