24SevenOffice (247) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

24SevenOffice aktie

247  

24SevenOffice Scandinavia utvecklar och levererar affärssystem. Produkterna säljs som fristående produkter eller som helhetslösningar och inkluderar program för hantering av redovisning, fakturering, logistik, samt projektstyrning och tidredovisning. Kunderna består huvudsakligen av små- och medelstora företagskunder. Störst verksamhet återfinns på den nordiska marknaden, med huvudkontor i Stockholm.

24SevenOffice tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 2 152 MSEK, en omsättning på 158 MSEK och med ett resultat på 4 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien 24SevenOffice

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper 24SevenOffice (247) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

24SevenOffice aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern 247. Aktien har ett P/E-tal på 561.4 och P/S-tal på 11.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

24SevenOffice utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

24SevenOffice Avanza – se aktiekurs idag

Se 24SevenOffice senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter 24SevenOffice – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien 24SevenOffice.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i 24SevenOffice.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om 24SevenOffice

24SevenOffice

Ticker247
ListaSpotlight
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde2 152 MSEK
Omsättning158 MSEK
Vinst4 MSEK
P/E561.4
P/S11.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien 24SevenOffice

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om 24SevenOffice? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter