Quantafuel (NO) (QFUEL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Quantafuel (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

QFUEL  

Quantafuel är ett norskt bolag verksamma inom avfallshantering. Bolaget utvecklar egen teknik som vidare används för att konvertera diverse avfall, material och övriga produkter. Detta används i sin tur för att tillverka syntetiska bränslen. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska- samt nordamerikanska marknaden, där bolagets kunder återfinns bland statliga- samt industriella aktörer.

Quantafuel (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Energi & Återvinning.

Mer om aktien Quantafuel (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Quantafuel (NO) (QFUEL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Quantafuel (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern QFUEL. Aktien har ett P/E-tal på -10.7 och P/S-tal på 281.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Quantafuel (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Quantafuel (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Quantafuel (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Quantafuel (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Quantafuel (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Quantafuel (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag