Tomra Systems (NO) (TOM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Tomra Systems (NO) aktie

TOM  

Tomra Systems är ett teknikbolag som utvecklar produkter för automatiserad returhantering. Bolaget kompetens återfinns inom utvecklandet av sensorbaserade lösningar. Tekniken används inom produktsortering för pantsystem, sortering av avfall och vid sortering av malm och mineraler i gruvdrift. Utöver erbjuds rådgivning och installation. Produkterna används bland flera kunder inom olika branscher. Tomra Systems grundades 1972 och har sitt huvudkontor i Asker.

Tomra Systems (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Energi & Återvinning. Bolaget har ett börsvärde på 57 003 MNOK, en omsättning på 9 568 MNOK och med ett resultat på 916 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Tomra Systems (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Tomra Systems (NO) (TOM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Tomra Systems (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OBX, och med tickern TOM. Aktien har ett P/E-tal på 62.2 och P/S-tal på 5.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Tomra Systems (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Tomra Systems (NO) senaste utdelning är 3 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Tomra Systems (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Tomra Systems (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Tomra Systems (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Tomra Systems (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Tomra Systems (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Tomra Systems (NO)

Tomra Systems (NO)

TickerTOM
ListaOBX
LandNorge
SektorIndustri
BranschEnergi & Återvinning
Börsvärde57 003 MNOK
Omsättning9 568 MNOK
Vinst916 MNOK
P/E62.2
P/S5.7
Utdelning3 NOK
Direktavkastning0.8%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Tomra Systems (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Tomra Systems (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter