Grängesberg (GRANGX) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Grängesberg aktie

🔔 Skapa bevakning

GRANGX  

Grängesberg Exploration Holding är ett servicebolag. Särskild inriktning sker inom metallindustrin med störst verksamhet i norra Europa. Bolaget tillhandahåller idag försörjning av primärt sekundära råvaror, transport, finansiering, prissäkring och relaterade tjänster. Bolaget har idag även en egen återvinning och förädling av andra sekundära råvaror. Grängesberg Exploration Holding gick tidigare under namnet Metallvärden i Sverige och etablerades under 1988.

Grängesberg tillhör sektorn Industri och branschen Energi & Återvinning. Bolaget har ett börsvärde på 172 MSEK, en omsättning på 38 MSEK och med ett resultat på -8 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Grängesberg

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Grängesberg (GRANGX) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Grängesberg aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern GRANGX. Aktien har ett P/E-tal på -22.5 och P/S-tal på 8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Grängesberg utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Grängesberg Avanza – se aktiekurs idag

Se Grängesberg senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Grängesberg – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Grängesberg.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Grängesberg.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Grängesberg

Grängesberg

TickerGRANGX
ListaNGM
LandSverige
SektorIndustri
BranschEnergi & Återvinning
Börsvärde172 MSEK
Omsättning38 MSEK
Vinst-8 MSEK
P/E-22.5
P/S8

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Grängesberg

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Grängesberg? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter