Scandinavian Enviro (SES) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Scandinavian Enviro (SES)

Scandinavian Enviro aktie

Scandinavian Enviro Systems har en patenterad teknik för utvinningen utav kimrök, olja, stål och gas genom återvinning av uttjänta däck. De utvunna materialen säljs till industrin och återanvänds i nya produkter. Bolaget driver egen demonstrations- och återvinningsanläggning i Åsensbruk, Dalsland, och säljer nyckelfärdiga anläggningar på en världsmarknad. Bolagets huvudkontor ligger i Göteborg.

Scandinavian Enviro Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Scandinavian Enviro. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Scandinavian Enviro, som verkar inom industrisektorn och finns på first north-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Finwire / Börskollen

Pegroco vänder till vinst i andra kvartalet

Investmentbolaget Pegroco redovisar ökande omsättning och vänder till vinst under andra kvartalet jämfört med samma period året innan.

Scandinavian Enviro
31 Aug 2020 10:28

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Scandinavian Enviro

Scandinavian Enviro

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerSES
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschEnergi & Återvinning
Börsvärde1 257 MSEK
Omsättning2 MSEK
Vinst-50 MSEK
P/E-25.2
P/S663.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Scandinavian Enviro

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Scandinavian Enviro? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter