Nordic Shipholding (DK) (NORDIC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Nordic Shipholding (DK) aktie

NORDIC  

Nordic Shipholding är ett rederi. Idag transporterar bolaget huvudsakligen olja, bensin, och diverse kemikalier, både via egna flottor men även i samarbete med andra aktörer på marknaden. Flottorna består mestadels av produkttankfartyg, handelsfartyg, samt LR1 flottor i olika storlekar. Bolaget grundades under 1984 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

Nordic Shipholding (DK) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Transport. Bolaget har ett börsvärde på 126 MDKK, en omsättning på 241 MDKK och med ett resultat på -110 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Nordic Shipholding (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Nordic Shipholding (DK) (NORDIC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Nordic Shipholding (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern NORDIC. Aktien har ett P/E-tal på -1.1 och P/S-tal på 0.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Nordic Shipholding (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nordic Shipholding (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Nordic Shipholding (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Nordic Shipholding (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Nordic Shipholding (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Nordic Shipholding (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Nordic Shipholding (DK)

Nordic Shipholding (DK)

TickerNORDIC
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Transport
Börsvärde126 MDKK
Omsättning241 MDKK
Vinst-110 MDKK
P/E-1.1
P/S0.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nordic Shipholding (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nordic Shipholding (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter