TORM (DK) (TRMD A) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

TORM (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

TRMD A  

Torm är verksamma inom rederi. Idag innehas fokus på transport av olika flytande bränslen, inkluderat bensin, flygbränsle, olja och diesel. Bolaget förfogar över ett flertal fartyg i olika storlekar, anpassade för avancerad godstransport. För övrigt står hållbarhet och säkerhet för viktig del av bolagets affärsverksamhet. Bolaget innehar verksamhet på global nivå och grundades ursprungligen 1889.

TORM (DK) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Transport. Bolaget har ett börsvärde på 3 583 MDKK, en omsättning på 4 573 MDKK och med ett resultat på -387 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien TORM (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper TORM (DK) (TRMD A) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

TORM (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern TRMD A. Aktien har ett P/E-tal på -9.3 och P/S-tal på 1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

TORM (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

TORM (DK) senaste utdelning är 5.6 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 11.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

TORM (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se TORM (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter TORM (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien TORM (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i TORM (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om TORM (DK)

TORM (DK)

TickerTRMD A
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Transport
Börsvärde3 583 MDKK
Omsättning4 573 MDKK
Vinst-387 MDKK
P/E-9.3
P/S1
Utdelning5.6 DKK
Direktavkastning11.6%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien TORM (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om TORM (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter