BW LPG (NO) (BWLPG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

BW LPG (NO) aktie

BWLPG  

BW LPG är ett rederi som transporterar gasol till den internationella marknaden. Bolaget äger och förvaltar över en flotta bestående av fartyg i olika storlekar. Transport sker via egenägda gastankfartyg i storleken VLGC (Very Large Gas Carrier). Kunderna består av internationella kunder med verksamhet inom olje- och handelssektorn. BW LPG är en del av BW koncernen och har sitt huvudkontor i Oslo.

BW LPG (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Transport. Bolaget har ett börsvärde på 8 942 MNOK, en omsättning på 7 061 MNOK och med ett resultat på 2 107 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien BW LPG (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper BW LPG (NO) (BWLPG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

BW LPG (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OBX, och med tickern BWLPG. Aktien har ett P/E-tal på 4.2 och P/S-tal på 1.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

BW LPG (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

BW LPG (NO) senaste utdelning är 7.3 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 11.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

BW LPG (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se BW LPG (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter BW LPG (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien BW LPG (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i BW LPG (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om BW LPG (NO)

BW LPG (NO)

TickerBWLPG
ListaOBX
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Transport
Börsvärde8 942 MNOK
Omsättning7 061 MNOK
Vinst2 107 MNOK
P/E4.2
P/S1.5
Utdelning7.3 NOK
Direktavkastning11.7%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien BW LPG (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om BW LPG (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter