Solstad Offshore (NO) (SOFF) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Solstad Offshore (NO) aktie

SOFF  

Solstad Offshore levererar tjänster inom offshore- och oljeindustrin. Idag bedriver och förvaltar bolaget över flera fartyg på global nivå. Fartygen består huvudsakligen av ankarhanterings- samt installationsfartyg. Merparten av kunderna återfinns inom oljeindustrin, men även en del verksamhet utförs inom förnybar energi. Bolaget grundades 1964 och har sitt huvudkontor i Skudeneshavn.

Solstad Offshore (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Transport. Bolaget har ett börsvärde på 1 489 MNOK, en omsättning på 5 245 MNOK och med ett resultat på 7 232 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Solstad Offshore (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Solstad Offshore (NO) (SOFF) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Solstad Offshore (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern SOFF. Aktien har ett P/E-tal på 0.2 och P/S-tal på 0.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Solstad Offshore (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Solstad Offshore (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Solstad Offshore (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Solstad Offshore (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Solstad Offshore (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Solstad Offshore (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Solstad Offshore (NO)

Solstad Offshore (NO)

TickerSOFF
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Transport
Börsvärde1 489 MNOK
Omsättning5 245 MNOK
Vinst7 232 MNOK
P/E0.2
P/S0.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Solstad Offshore (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Solstad Offshore (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter