Nyhet

Cline Scientific färdiga med första steget av Stemcart ex-vivo-testning på humant brosk

Life science-bolaget Cline Scientific har framgångsrikt slutfört det första steget av Stemcart ex-vivo-testning på mänsklig broskvävnad. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolaget genomförde 12 implantationsexperiment och har fått tillbaka uppmuntrande resultat.

“Den stödjande matrisen, som har utvecklats för användning tillsammans med broskcellerna, visade den förväntade funktionaliteten att framgångsrikt fixera cellerna, vilket är ett viktigt mål med ex-vivo-testningen”, skriver bolaget.

Cline Scientific kommer nu fortsätta med fler ex-vivo-tester som utökas med vävnad från andra leder. Planen är att genomföra ytterligare 24 experiment i flera etapper. Bolaget kommer att kommunicera resultaten efter varje avslutad etapp.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Cline Scientific

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Cline Scientific

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt