Cline Scientific (CLINE B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Cline Scientific aktie

CLINE B  

Cline Scientific utvecklar cancerdiagnostik och stamcellsterapier. Bolaget genomför utvecklingsprojekt via samarbeten med läkemedelsföretag och akademiska forskningsinstitutioner på global basis. Bolagets patenterade teknologi används i cellbaserade produkter och processer för att driva Life Science projekt till och genom klinisk fas. Cline har huvudverksamhet i Göteborg och grundades 2012 som ett resultat av ett långt forskningsprojekt inom yt-nanoteknologi.

Cline Scientific tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 50 MSEK, en omsättning på 3 MSEK och med ett resultat på -2 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Cline Scientific

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Cline Scientific (CLINE B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Cline Scientific aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern CLINE B. Aktien har ett P/E-tal på -27.1 och P/S-tal på 17.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Cline Scientific utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Cline Scientific Avanza – se aktiekurs idag

Se Cline Scientific senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Cline Scientific – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Cline Scientific.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Cline Scientific.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Cline Scientific

Cline Scientific

TickerCLINE B
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde50 MSEK
Omsättning3 MSEK
Vinst-2 MSEK
P/E-27.1
P/S17.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Cline Scientific

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Cline Scientific? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter