Nyhet

Flowscape tar norsk order värd initialt 0,2 miljoner kronor, plus årliga intäkter

Teknikbolaget Flowscape har fått en order från ett försäkringsbolag i Norge värd initialt 0,2 miljoner kronor, plus årliga intäkter om 52 500 kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Norge utvecklas mycket bra för oss som marknad. Vi ser en bra efterfrågan och stor aktivitet hos kunderna. Den här affären ser vi som en första order då företaget har många kontor i hela Norden. Kunden efterfrågade en integrerad lösning med både rumsbokning, bokning av arbetsplatser och sensorer för att kunna mäta hur kontoret används. Som nästan alla bolag förändras det snabbt när de anställda kommer arbeta på kontoret vilket skapar efterfrågan på detaljerad data hur kontoret används. Vi ser goda möjligheter att utveckla samarbetet med den här kunder på ytterligare kontor framöver", kommenterar Peter Löfgren, Ansvar försäljning Norden på Flowscape.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Flowscape

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Flowscape

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt