Flowscape (FLOWS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Flowscape aktie

FLOWS  

Flowscape Technology erbjuder en IoT-baserad lösning för det moderna kontoret där huvudfunktionen Flowmap ger en digital överblick av kontoret som möjliggör funktioner såsom rumsbokning och att hitta rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor. Flowscape erbjuder även kommunikationsverktyget C-One, en flexibel plattform för att hantera storskalig kommunikation baserat på befintlig infrastruktur. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor) och London.

Flowscape tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Säkerhet & Bevakning. Bolaget har ett börsvärde på 146 MSEK, en omsättning på 34 MSEK och med ett resultat på -23 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Flowscape

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Flowscape (FLOWS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Flowscape aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern FLOWS. Aktien har ett P/E-tal på -6.3 och P/S-tal på 3.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Flowscape utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Flowscape Avanza – se aktiekurs idag

Se Flowscape senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Flowscape – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Flowscape.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Flowscape.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Flowscape

Flowscape

TickerFLOWS
ListaSpotlight
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschSäkerhet & Bevakning
Börsvärde146 MSEK
Omsättning34 MSEK
Vinst-23 MSEK
P/E-6.3
P/S3.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Flowscape

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Flowscape? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter