Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Tessin Nordic förvärvar handelsfastighet i Karlshamn

Investeringsplattformen för fastighetsprojekt Tessin Nordic har förvärvat en handelsfastighet i Karlshamn av Scandinavian Property. Det sker som ett led i den nya satsningen Tessin Properties som nu gör sitt andra förvärv sedan lanseringen i oktober förra året. Det framgår av ett pressmeddelande.

”Förvärvet av fastigheten i Karlshamn är del av vår tillväxtstrategi och för vår del är det centralt att successivt utveckla vår affär och erbjuda nya investeringsmöjligheter. Genom Tessin Properties får vårt investerarnätverk tillsammans med Tessin tillgång till en ny tillväxtmarknad och löpande avkastning från ett växande fastighetsbestånd”, säger Heidi Wik, vd för Tessin Nordic.

I fastigheten ligger en 700 kvadratmeter stor Elgiganten-butik.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Effnetplattformen

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.