Effnetplattformen Dividend (EFFP) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Effnetplattformen Dividend aktie

EFFP  

Effnetplattformen är moderbolag i Effnetkoncernen med Effnet AB som dotterbolag. Verksamheten drivs huvudsakligen via Effnet AB där bolaget erbjuder lösningar inom digital kommunikation. Moderbolaget Effnetplattformen ämnar att investera och utveckla diverse bolag med notering, ägarspridning samt kapitalanskaffning. Huvudkontoret ligger i Luleå.

Effnetplattformen Dividend tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Kommunikation. Bolaget har ett börsvärde på 146 MSEK, en omsättning på 9 MSEK och med ett resultat på -4 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Effnetplattformen Dividend

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Effnetplattformen Dividend (EFFP) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Effnetplattformen Dividend aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern EFFP. Aktien har ett P/E-tal på -40.3 och P/S-tal på 20.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Effnetplattformen Dividend utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Effnetplattformen Dividend Avanza – se aktiekurs idag

Se Effnetplattformen Dividend senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Effnetplattformen Dividend – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Effnetplattformen Dividend.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Effnetplattformen Dividend.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Effnetplattformen Dividend

Effnetplattformen Dividend

TickerEFFP
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschKommunikation
Börsvärde146 MSEK
Omsättning9 MSEK
Vinst-4 MSEK
P/E-40.3
P/S20.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Effnetplattformen Dividend

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Effnetplattformen Dividend? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter