H&D Wireless (HDW B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

H&D Wireless aktie

🔔 Skapa bevakning

HDW B  

H&D Wireless Sweden Holding utvecklar utrustning för uppkoppling, positionering och övervakning. Tekniken baseras på realtidslokaliseringsystem (RTLS) och används huvudsakligen för diverse utrustningar, verktyg, inventarier och människor. Produkterna säljs som WiFi- och Bluetooth moduler som integreras i kundens befintliga produkter. Störst verksamhet återfinns på den nordiska marknaden. Bolaget grundades under 2009 och har sitt huvudkontor i Kista.

H&D Wireless tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Kommunikation. Bolaget har ett börsvärde på 14 MSEK, en omsättning på 34 MSEK och med ett resultat på -30 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien H&D Wireless

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper H&D Wireless (HDW B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

H&D Wireless aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern HDW B. Aktien har ett P/E-tal på -0.5 och P/S-tal på 0.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

H&D Wireless utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

H&D Wireless Avanza – se aktiekurs idag

Se H&D Wireless senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter H&D Wireless – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien H&D Wireless.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i H&D Wireless.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om H&D Wireless

H&D Wireless

TickerHDW B
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschKommunikation
Börsvärde14 MSEK
Omsättning34 MSEK
Vinst-30 MSEK
P/E-0.5
P/S0.8

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien H&D Wireless

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om H&D Wireless? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter