Rizzo Group (RIZZO B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Rizzo Group aktie

RIZZO B  

Venue Retail Group är en modekoncern som idag bedriver försäljning av accessoarer, resetillbehör och skor på den nordiska marknaden. Verksamheten drivs via flertalet affärsområden med fokus på skor och accessoarer. Största delen av försäljningen utgår ifrån fysiska butiker och under varumärkena Accent, Morris, samt Rizzo. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm.

Rizzo Group tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Accessoarer. Bolaget har ett börsvärde på 107 MSEK, en omsättning på 824 MSEK och med ett resultat på -72 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Rizzo Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Rizzo Group (RIZZO B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Rizzo Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern RIZZO B. Aktien har ett P/E-tal på -1.5 och P/S-tal på 0.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Rizzo Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Rizzo Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Rizzo Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Rizzo Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Rizzo Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Rizzo Group.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Rizzo Group

Rizzo Group

TickerRIZZO B
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschAccessoarer
Börsvärde107 MSEK
Omsättning824 MSEK
Vinst-72 MSEK
P/E-1.5
P/S0.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Rizzo Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Rizzo Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter