Pandora (DK) (PNDORA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Pandora (DK) aktie

PNDORA  

Pandora tillverkar smycken. Bolaget utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer handgjorda smycken under olika kollektioner och varumärken. Sortimentet innefattar exempelvis ringar, halsband och örhängen. Idag säljs produkterna inom ett flertal globala regioner huvudsakligen via egna fysiska butiker. Bolaget grundades 1982 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

Pandora (DK) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Accessoarer. Bolaget har ett börsvärde på 70 446 MDKK, en omsättning på 21 236 MDKK och med ett resultat på 2 590 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Pandora (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Pandora (DK) (PNDORA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Pandora (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern PNDORA. Aktien har ett P/E-tal på 27.2 och P/S-tal på 3.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Pandora (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Pandora (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Pandora (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Pandora (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Pandora (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Pandora (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Pandora (DK)

Pandora (DK)

TickerPNDORA
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorSällanköpsvaror
BranschAccessoarer
Börsvärde70 446 MDKK
Omsättning21 236 MDKK
Vinst2 590 MDKK
P/E27.2
P/S3.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Pandora (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Pandora (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter