Nyhet

Sonos kan introducera egen röstassistent

Högtalarspecialisten Sonos förbereder sig på att lansera sin egna röstassistent Sonos Voice. Det enligt The Verge som hänvisar till källor.

Lanseringen kommer ske genom en mjukvaruuppdatering den 1 juni. USA kommer bli den första marknaden produkten lanseras på.

Sonos Voice kommer göra att den som lyssnar kan styra Sonos musiktjänst med hjälp av rösten. Alla Sonos-produkter med mjukvaran S2 kommer få tillgång till assistenten.

Systemet kommer vara kompatibelt med Apple Music, Amazon Music, Pandora, Deezer och Sonos egna Sonos Radio. Det kommer lanseras som ett alternativ till Amazon Alexa och Google Assistant.

Sonos har tidigare anklagat både Google och Amazon för orättvisa prisstrategier och patentintrång.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Sonos

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Sonos

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt