American Shipping (NO) (AMSC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

American Shipping (NO) aktie

AMSC  

American Shipping Company är verksamma inom sjöfart. Bolagets vision är att inneha en stark marknadsposition inom Jones-Act marknaden för att skapa långsiktigt och hållbart värde för aktieägarna. AMSC förvaltar idag över en stor andel flottor som både ägs och leasas ut inom marknaden. Bolaget grundades under 2005 och har idag norskt styre och huvudkontor i Oslo.

American Shipping (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 1 897 MNOK, en omsättning på 736 MNOK och med ett resultat på 158 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien American Shipping (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper American Shipping (NO) (AMSC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

American Shipping (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern AMSC. Aktien har ett P/E-tal på 12 och P/S-tal på 2.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

American Shipping (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

American Shipping (NO) senaste utdelning är 3.3 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 10.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

American Shipping (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se American Shipping (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter American Shipping (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien American Shipping (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i American Shipping (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om American Shipping (NO)

American Shipping (NO)

TickerAMSC
ListaOB Match
LandNorge
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde1 897 MNOK
Omsättning736 MNOK
Vinst158 MNOK
P/E12
P/S2.5
Utdelning3.3 NOK
Direktavkastning10.7%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien American Shipping (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om American Shipping (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter