Wallenius Wilhelmsen (NO) (WAWI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Wallenius Wilhelmsen (NO) aktie

WAWI  

Wallenius Wilhemsen levererar logistiklösningar för fordonsbranschen. Lösningarna levereras huvudsakligen till bilar, lastbilar och tyngre fordon och innefattar distribution och tjänster för hamnterminaler, sjöfart, samt diverse försörjningskedjor. Bolaget är en del av Wallenius Wilhelmsen koncernen och grundades ursprungligen 1999. Huvudkontoret ligger i Lysaker.

Wallenius Wilhelmsen (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 12 532 MNOK, en omsättning på 34 047 MNOK och med ett resultat på -2 491 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Wallenius Wilhelmsen (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Wallenius Wilhelmsen (NO) (WAWI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Wallenius Wilhelmsen (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern WAWI. Aktien har ett P/E-tal på -5 och P/S-tal på 0.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Wallenius Wilhelmsen (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Wallenius Wilhelmsen (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Wallenius Wilhelmsen (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Wallenius Wilhelmsen (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Wallenius Wilhelmsen (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Wallenius Wilhelmsen (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Wallenius Wilhelmsen (NO)

Wallenius Wilhelmsen (NO)

TickerWAWI
ListaOB Match
LandNorge
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde12 532 MNOK
Omsättning34 047 MNOK
Vinst-2 491 MNOK
P/E-5
P/S0.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Wallenius Wilhelmsen (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Wallenius Wilhelmsen (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter