Belships (NO) (BELCO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Belships (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

BELCO  

Belships är verksamma inom rederi. Idag förfogar bolaget över flera fartyg i olika storlekar, kategoriserade som torrlastfartyg, fartyg som transporterar oförpackat material. Belships fokuserar huvudsakligen på torrlast men har även bemanning och drift i Asien, både via egna fartyg men även via andra rederier. Utöver transport erbjuds teknisk support och drift av fartyg. Bolaget grundades 1918 och har sitt huvudkontor i Oslo.

Belships (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 3 797 MNOK, en omsättning på 1 342 MNOK och med ett resultat på 213 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Belships (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Belships (NO) (BELCO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Belships (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern BELCO. Aktien har ett P/E-tal på 17.8 och P/S-tal på 1.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Belships (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Belships (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Belships (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Belships (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Belships (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Belships (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Belships (NO)

Belships (NO)

TickerBELCO
ListaOB Match
LandNorge
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde3 797 MNOK
Omsättning1 342 MNOK
Vinst213 MNOK
P/E17.8
P/S1.1

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Belships (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Belships (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter