Godsinlösen (GIAB) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Godsinlösen aktie

🔔 Skapa bevakning

GIAB  

Godsinlösen Nordic levererar idag helhetslösningar för att hantera returer och reklamationer åt e-handlare, producenter och distributörer. Bolaget har en egenutvecklad mjukvara som möjliggör spårbarhet och datainsamling av returer. Datan ger underlag för klimatberäkningar, konsumentbeteende och transaktionsinformation. Störst verksamhet återfinns inom Norden. Bolaget grundades 2012 och har sitt huvudkontor i Staffanstorp.

Godsinlösen tillhör sektorn Industri och branschen Stödtjänster & Service. Bolaget har ett börsvärde på 139 MSEK, en omsättning på 197 MSEK och med ett resultat på -18 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Godsinlösen

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Godsinlösen (GIAB) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Godsinlösen aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern GIAB. Aktien har ett P/E-tal på -7.8 och P/S-tal på 0.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Godsinlösen utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Godsinlösen Avanza – se aktiekurs idag

Se Godsinlösen senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Godsinlösen – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Godsinlösen.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Godsinlösen.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Godsinlösen

Godsinlösen

TickerGIAB
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschStödtjänster & Service
Börsvärde139 MSEK
Omsättning197 MSEK
Vinst-18 MSEK
P/E-7.8
P/S0.8

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Godsinlösen

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Godsinlösen? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter