Railcare (RAIL) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Railcare (RAIL)

Railcare aktie

Railcare Group är en koncern med verksamhet inom järnvägsindustrin. Idag innehas affärsinriktning inom underhåll av järnvägar runtom den skandinaviska marknaden. Störst kompetens återfinns inom hantering av kablar och överskottsmassor, snöröjning, renovering, byggnation och tillhandahållande av dragfordon. Bolagets huvudkontor ligger i Skelleftehamn.

Railcare Utdelning

En aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sina innestående tillgångar, från bolaget, till aktieägarna. I de flesta fall är det när bolag likt Railcare går med vinst som de väljer att dela ut en viss del av vinsten. Utdelningen i Railcare är just nu 0.6 SEK per aktie om man kollar rullande 12 månader vilket innebär en direktavkastning2.5%. Direktavkastningen är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till ett företags aktiekurs.

Railcare Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Railcare. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Railcare, som verkar inom industrisektorn och finns på small cap-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Redeye

Railcare Group: Intervju med vd Daniel Öholm (video)

Railcare levererade en riktigt stark Q2-rapport. VD Daniel Öholm kommenterar året så här långt och utsikterna för de olika affärssegmenten.

Railcare
21 Aug 2020 06:35

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Railcare

Railcare

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerRAIL
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschStödtjänster & Service
Börsvärde574 MSEK
Omsättning401 MSEK
Vinst44 MSEK
P/E13.1
P/S1.4
Utdelning0.6 SEK
Direktavkastning2.5%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Railcare

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Railcare? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter