Coor Service (COOR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Coor Service aktie

🔔 Skapa bevakning

COOR  

Coor Service Management Holding är en nordisk leverantör av facility management tjänster. Bolaget tillhandahåller ett stort antal olika FM-tjänster inom bland annat lokalvård, catering, fastighetstjänster och receptionstjänster samt konferens och mötesrumstjänster. Kunderna återfinns främst bland små- och stora företagskunder, samt institutioner. Bolagets huvudkontor ligger i Kista.

Coor Service tillhör sektorn Industri och branschen Stödtjänster & Service. Bolaget har ett börsvärde på 7 516 MSEK, en omsättning på 10 319 MSEK och med ett resultat på 249 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Coor Service

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Coor Service (COOR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Coor Service aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern COOR. Aktien har ett P/E-tal på 30.2 och P/S-tal på 0.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Coor Service utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Coor Service senaste utdelning är 4.4 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 5.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Coor Service Avanza – se aktiekurs idag

Se Coor Service senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Coor Service – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Coor Service.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Coor Service.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Coor Service

Coor Service

TickerCOOR
ListaMid Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschStödtjänster & Service
Börsvärde7 516 MSEK
Omsättning10 319 MSEK
Vinst249 MSEK
P/E30.2
P/S0.8
Utdelning4.4 SEK
Direktavkastning5.6%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Coor Service

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Coor Service? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter