HRC World (DK) (HRC) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

HRC World (DK) (HRC)

HRC World (DK) aktie

HRC World driver restaurangkedjan Hard Rock Cafe. Konceptet är att driva restaurangverksamhet som erbjuder mat och dryck, musik och event. Maten är inspirerad av det amerikanska köket och utöver drivs även hotell och kasino inom koncernen. Idag bedrivs verksamhet via franchiseavtal på global nivå. Hard Rock Cafe grundades ursprungligen 1971 och har sitt huvudkontor i London.

HRC World (DK) Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som HRC World (DK). Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. HRC World (DK), som verkar inom sällanköpsvarorsektorn och finns på first north-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om HRC World (DK)

HRC World (DK)

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerHRC
ListaFirst North
LandDanmark
SektorSällanköpsvaror
BranschRestaurang & Café
Börsvärde0 MDKK

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien HRC World (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om HRC World (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter