NoHo Partners (FI) (NOHO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

NoHo Partners (FI) aktie

NOHO  

NoHo Partners är verksamma inom restaurangbranschen. Bolaget äger och förvaltar över ett flertal restauranger, caféer och nattklubbar belägna i städer och shoppingcentrum. Koncernen driver verksamhet under ett flertal varumärken som exempelvis Bricks, BeefKing, Alepub samt Coyote bar & grill. Koncernen bildades 1996 och har sitt huvudkontor i Tammerfors.

NoHo Partners (FI) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Restaurang & Café. Bolaget har ett börsvärde på 163 MEUR, en omsättning på 279 MEUR och med ett resultat på -27 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien NoHo Partners (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper NoHo Partners (FI) (NOHO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

NoHo Partners (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern NOHO. Aktien har ett P/E-tal på -6.1 och P/S-tal på 0.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

NoHo Partners (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

NoHo Partners (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se NoHo Partners (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter NoHo Partners (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien NoHo Partners (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i NoHo Partners (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om NoHo Partners (FI)

NoHo Partners (FI)

TickerNOHO
ListaMid Cap
LandFinland
SektorSällanköpsvaror
BranschRestaurang & Café
Börsvärde163 MEUR
Omsättning279 MEUR
Vinst-27 MEUR
P/E-6.1
P/S0.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien NoHo Partners (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om NoHo Partners (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter