Nordic Unmanned (NO) (NUMND) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Nordic Unmanned (NO) (NUMND)

Nordic Unmanned (NO) aktie

Nordic Unmanned är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget är specialiserade inom utveckling av tekniska lösningar för flygindustrin. Programvaran är egenutvecklad och används huvudsakligen för piloter som använder produkterna för simulering och situationsmedvetenhet. Utöver huvudverksamheten erbjuds även diverse mervärdestjänster. Störst verksamhet återfinns inom den europeiska marknaden.

Nordic Unmanned (NO) Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Nordic Unmanned (NO). Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Nordic Unmanned (NO), som verkar inom industrisektorn och finns på merkur market-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Nordic Unmanned (NO)

Nordic Unmanned (NO)

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerNUMND
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorIndustri
BranschFlygtransport
Börsvärde817 MNOK
Vinst-1 MNOK
P/E-1118.3
P/S12.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nordic Unmanned (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nordic Unmanned (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter