Kobenhavns Lufthavne (DK) (KBHL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Kobenhavns Lufthavne (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

KBHL  

Københavns Lufthavne äger och förvaltar flygplatserna i Köpenhamn och Roskilde. Flygplatsen i Köpenhamn är en särskild knutpunkt för resenärer inom norra Europa där flygplatsen erbjuder resmål till ett flertal globala regioner världen över. Bolaget sköter den dagliga driften inklusive administration och städning. Bolaget grundades 1925 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

Kobenhavns Lufthavne (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Flygtransport. Bolaget har ett börsvärde på 48 187 MDKK, en omsättning på 4 346 MDKK och med ett resultat på -1 127 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Kobenhavns Lufthavne (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Kobenhavns Lufthavne (DK) (KBHL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Kobenhavns Lufthavne (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern KBHL. Aktien har ett P/E-tal på -42.8 och P/S-tal på 44.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Kobenhavns Lufthavne (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Kobenhavns Lufthavne (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Kobenhavns Lufthavne (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Kobenhavns Lufthavne (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Kobenhavns Lufthavne (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Kobenhavns Lufthavne (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Kobenhavns Lufthavne (DK)

Kobenhavns Lufthavne (DK)

TickerKBHL
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschFlygtransport
Börsvärde48 187 MDKK
Omsättning4 346 MDKK
Vinst-1 127 MDKK
P/E-42.8
P/S44.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Kobenhavns Lufthavne (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Kobenhavns Lufthavne (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter