Finnair (FI) (FIA1S) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Finnair (FI) aktie

FIA1S  

Finnair är ett finskt flygbolag. Bolaget erbjuder ett brett utbud av resmål till och från Europa och till en stor del av världens kontinenter. Flygningarna återfinns huvudsakligen runtom Norden, Europa och Asien. Utöver reguljära flygningar erbjuds långdistansflyg. Bolaget startade 1923 och har sitt huvudkontor i Vantaa.

Finnair (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Flygtransport. Bolaget har ett börsvärde på 998 MEUR, en omsättning på 3 042 MEUR och med ett resultat på -526 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Finnair (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Finnair (FI) (FIA1S) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Finnair (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern FIA1S. Aktien har ett P/E-tal på -1.9 och P/S-tal på 2.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Finnair (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Finnair (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Finnair (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Finnair (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Finnair (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Finnair (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Finnair (FI)

Finnair (FI)

TickerFIA1S
ListaMid Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschFlygtransport
Börsvärde998 MEUR
Omsättning3 042 MEUR
Vinst-526 MEUR
P/E-1.9
P/S2.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Finnair (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Finnair (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter