Philly Shipyard (NO) (PHLY) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Philly Shipyard (NO) aktie

PHLY  

Philly Shipyard är en norsk fartygsutvecklare vars fartyg är avsedda att användas inom Jones Act marknaden. Enligt stadgade regler skall samtliga fartyg som transporterar varor inom USA ägas, byggas och drivas av amerikanska medborgare. Främst sker specialisering inom utvecklingen av diverse handelsfartyg. Bolaget var tidigare känt under namnet Aker Philadelphia Shipyard och grundades 1997.

Philly Shipyard (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 736 MNOK, en omsättning på 147 MNOK och med ett resultat på 43 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Philly Shipyard (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Philly Shipyard (NO) (PHLY) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Philly Shipyard (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Axess, och med tickern PHLY. Aktien har ett P/E-tal på 17.2 och P/S-tal på 1.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Philly Shipyard (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Philly Shipyard (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Philly Shipyard (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Philly Shipyard (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Philly Shipyard (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Philly Shipyard (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Philly Shipyard (NO)

Philly Shipyard (NO)

TickerPHLY
ListaOslo Axess
LandNorge
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde736 MNOK
Omsättning147 MNOK
Vinst43 MNOK
P/E17.2
P/S1.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Philly Shipyard (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Philly Shipyard (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter