Börskollen-intervju med den inspirerande spar- och investerarprofilen Mohammed Salih
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Intervjuer

Börskollen-intervju med den inspirerande spar- och investerarprofilen Mohammed Salih

Börskollen-intervju

I veckans intervju får du en chans att lära känna investeraren och börsprofilen Mohammed Salih – för många känd från bland annat Aktiespararna, podcasten Tillsammans mot Miljonen och även Twitter och Instagram. Han delar ödmjukt med sig av sin imponerande resa, sin starka framåtanda och tro om att allt är möjligt om man bara lägger manken till, en djupdykning i sin investeringsstrategi – och även sin stora passion att inspirera fler människor till bättre sparande, ekonomi och investeringar! Missa inte detta!

Hej Mohammed Salih. Riktigt kul att få intervjua dig. Kan du inleda med att kort berätta lite allmänt om vem du är och din bakgrund för våra läsare.

Jag är en spar- och investeringsnörd som börjar närma mig den gyllene åldern 30 år. Jag bor från och med en månad tillbaka i Blekinge där jag framöver ska bygga hus från grunden tillsammans med min sambo Alexandra och vår dotter Sibel. Så pendlandet till Stockholm blir ett faktum men då känns det verkligen som att jag får storstadspulsen och lugnet på samma gång.

Jag är en mångsysslare och driver just nu eget företag, en podcast som heter Tillsammans mot Miljonen och har precis signerat med ett förlag för att skriva en bok som kommer heta “Börsen för alla”. Utöver det understödjer jag Aktiespararna med ett par timmar i veckan.

När det kommer till min uppväxt och bakgrund är den lite annorlunda; vi flydde från Irak 1995 ungefär, jag som 3-åring och brorsan som spädbarn. En lång flyktväg som slutade i Sverige 2003. Just den historien och bakgrunden har fått mig att inse att exakt allting är möjligt, framförallt när vi bor i möjligheternas land. Därför är min kärlek för detta land oändligt, landet vi äntligen fick känna oss som vanliga människor.

Just den historien och bakgrunden har fått mig att inse att exakt allting är möjligt, framförallt när vi bor i möjligheternas land.”

I och med min bakgrund så älskar jag min familj utöver allting och det är en av anledningarna till varför jag nu valt att lämna storstadslivet. För att kunna spendera mer tid med de som betyder allt för mig och framförallt min mamma som förtjänar allt gott i världen, en kvinna jag hade gjort exakt allt för.

När det kommer till fritiden älskar jag verkligen att kolla fotboll. Även om jag själv spelar i de lägre divisionerna är det något jag brinner för. En bra helg består av både division 6-fotboll men också Premier League på TV tillsammans med vänner sällskap.

Låt oss spola tillbaka bandet lite, hur väcktes ditt intresse för aktier och investeringar från första början?

Mitt intresse för just sparande har alltid funnits där sen barnsben, både att spara pengar och entreprenörskapet kom med modersmjölken. Men intresset och nyfikenheten för investeringar och framförallt aktier kom inte förens 22-23 årsåldern.

Det är en ganska rolig historia då jag och en bättre vän åkte från Skärholmen till Alvik för att träna MMA. I bilen höll han på med sin mobil hela vägen utan att egentligen säga ett enda ord. När jag fick nog av hans icke-sociala beteende frågade jag vad han höll på med och då svarade han “aktier” och att han hade tjänat 20 000 kr på en bilfärd på cirka 20 minuter – och på den vägen är det!

Därefter började jag att läsa böcker, lyssna på poddar och nörda in mig i hela investeringsvärlden. Man hade ju såklart hört talas om börsen och aktier men aldrig förstått sig på det och alltid trott att det så många universum bort för någon som mig själv. Man hade onekligen sina fördomar om aktier och investeringar på börsmarknaden.

Låt oss ha ovanstående som utgångspunkt och sen sakta med säkert spola oss framåt, steg för steg. Kan du berätta lite mer om din utvecklingsresa inom börsen/investeringar, hur du gick från att vara “nyväckt” till att idag vara en avsevärt mycket mer erfaren investerare som många låter sig inspireras av? Drivkrafter? Viktiga milstolpar och “aha moments”?

Jag gjorde exakt alla misstag man kan göra till en början, gick in med alldeles för mycket pengar (cirka 100 000 kr) i en endaste aktie…”

Initiala motgångar, kanske något majoriteten av oss yngre, framförallt killar introduceras till börsen. Efter att ha nördat in mig ordentligt på börsmarknaden så kände jag mig redo för att ta steget och Dunning Kruger-effekten har väl aldrig varit så praktiskt som i mitt fall.

Jag gjorde exakt alla misstag man kan göra till en början, gick in med alldeles för mycket pengar (cirka 100 000 kr) i en endaste aktie, “The marketing Group”, på rekommendation av en kompis och köpte på analysen; “den har varit på 9 euro och är idag på 2 euro, om den bara kommer upp till samma pris kommer jag vara nästan vara miljonär”.

Det blev en väldig, väldig dyr läxa som gjorde att jag tappade både lust och kraft för börsmarknaden – var det verkligen detta alla förespråkade? Att investera på börsen…

Men efter ett par år så började jag intressera mig för börsen igen, det var ju inte direkt så att alla förlorade pengar utan Aktiestinsen, en av mina förebilder, hade gått från 600 kr till 140 miljoner – vad gjorde han som jag inte lyckades med? Jo det som skilde var jakten på snabba pengar, försöka bli rik fort, istället för Lennarts investeringsfilosofi att vara långsiktig, bli rik sakta, sprida ut riskerna, köpa kvalitetsbolag som man har koll på istället för bolag man absolut inte visste ett smack om.

När man väl inser kraften i ränta-på-ränta, att små hundralappar kan bli flera hundratusen, ja då blir börsen attraktiv.”

När man väl inser kraften i ränta-på-ränta, att små hundralappar kan bli flera hundratusen, ja då blir börsen attraktiv. Utöver det så har man faktiskt möjlighet att bli delägare i många fantastiska storbolag, en möjlighet som man borde försöka ta.

Börsen är suverän om den används på rätt sätt och börsen är till för precis alla. Just möjligheten där små belopp kan bli stora och bidra till en ekonomisk trygghet, det är den jag försöker sprida och förmedla.

Jag tror att ekonomi och pengar kan förändra väldigt mycket och det är min drivkraft,  att få folk att förstå hur viktigt det är med en sund ekonomi och att försöka få pengarna att jobba för en. När det finns många som influerar till att slösa, köpa det nyaste och alltid konsumera försöker jag lära ut att tänka på sin ekonomi, hitta en hållbar balans och tänka på framtiden.

Du är ju också en tämligen välkänd börsprofil i mediala sammanhang, inte minst via Instagram, Twitter (sammanlagt över 85 000 följare) och podcasten Tillsammans mot Miljonen. Vad får man som följare/lyssnare ta del av om man följer dig? Vad ser du själv för vinning i att vara aktiv i dessa kanaler?

Ja man har ju blivit en profil och det chockerar mig fortfarande och även folk från Ronneby, de trodde nog aldrig någonsin att de skulle få aktietips från en Kallinge-bo, haha!

“Jag utmanar det och försöker inspirera människor att göra samma resa; man kan bli miljonär trots en bruttolön på 30 000 kr i månaden och man bara tänker på utgifterna och prioriterar.”

Jag tror många följer mig just på grund av min transparens; jag har alltid varit öppen med precis allting och det har gynnat mig. Dels för att många håller pengar och ekonomi för sig själva men också för att det delvis är ett tabubelagt ämne i Sverige. Jag utmanar det och försöker inspirera människor att göra samma resa; man kan bli miljonär trots en bruttolön på 30 000 kr i månaden och man bara tänker på utgifterna och prioriterar.

Sen har man ibland gjort lite misstag på vägen också, men man lär sig och vi människor är inte perfekta på något sätt och det är kanske därför folk följer mig också; på grund av ärligheten, slarvfelen och det humana. Jag är ingen robot och kommer att gå på fler minor både på börsen och i livet. Det viktigaste, precis som på börsen, är att man lär sig av sina misstag och går vidare.

Jag använder mina kanaler endast i syfte till att inspirera och utbilda; det är en plattform som verkligen blivit min identitet. Jag älskar att vara en förebild, framförallt för de som inte har haft en förebild och människor som har samma bakgrund som jag, som inte är som den “vanliga”. Men jag vill också vara en förebild och storebrorsfigur för människor som vill ta tag i sin ekonomi och tänka på sin framtid.

Både podcasten och mina sociala medier, främst Instagram, TikTok och Twitter är enkelheten och långsiktigheten det primära. Att tänka på att sprida riskerna och inte jaga snabba pengar. Vad är det man brukar säga, “i det enkla bor det vackra” och precis så resonerar jag också.

Vilka är/har varit dina främsta förebilder och inspirationskällor? Har dessa förändrats avsevärt över tid och i så fall hur och varför?

Aktiestinsen har och kommer att förbli en av mina största förebilder när det kommer till aktier och investeringar. Han visar verkligen att alla kan lyckas på börsen. Jag tycker att han borde uppmärksammas mer och gå till historien som en av Sveriges bästa investerare, just på grund av hans filosofi och enkelhet.

Sen tycker jag såklart, som majoriteten av oss, att Warren Buffett är en förebild. En investeringsfilosofi och strategi som jag använder mig mycket av.

Sist men inte minst tycker jag Frida Bratt är en riktigt vass kvinna. Hon inspirerar mig i karriären och har verkligen varit den sparekonomen som gjort ett fantastiskt jobb med att förenkla, förklara och förbättra.

Låt oss skifta fokus till din investeringsstrategi. Kan du initialt, med egna ord, relativt kort och övergripande försöka beskriva din nuvarande investeringsfilosofi och val av strategi?

Jag tror många av läsarna kommer känna igen investeringsstrategin då den blivit väldigt populär på senare tid och främst på grund av en galen bullmarknad efter corona-kraschen, men; en långsiktig strategi som bygger och förlitar sig på månadssparandet. Jag fokuserar mycket på investmentbolag och när jag kollar på enskilda bolag eller case så söker jag bolag som är marknadsledande inom sin bransch och har en skalbarhet i affärsmodellen. En lönsamhet som är hög är också ett krav. Utöver det är det viktigt att bolagen har strukturella trender i ryggen i och med att min investeringshorisont är bortom 10 år, på riktigt!

Jag fokuserar mycket på investmentbolag och när jag kollar på enskilda bolag eller case så söker jag bolag som är marknadsledande inom sin bransch och har en skalbarhet i affärsmodellen.”

Sedan så gillar jag bolag som har stabila, positiva kassaflöden över längre perioder och en bra balansräkning där betalningsförmågan är i fokus.

Vad är det man säger; “både äta kakan och behålla den”, jag är en investerare med fokus på värde och hög tillväxt. En GARP-investerare som inte tar makro på för stort allvar just på grund av min investeringsfilosofi att alltid ligga all in och inte försöka timea marknaden på något sätt. Addera därefter en investeringshorisont på 30 år, ja då blir arbetslöshetsstatistik och PMI-siffror ganska irrelevanta :).

En GARP-investerare som inte tar makro på för stort allvar just på grund av min investeringsfilosofi att alltid ligga all in och inte försöka timea marknaden på något sätt.”

När det kommer till diversifieringen så har jag valt att ha stor andel investmentbolag just på grund av riskspridningen, att jag vill vara exponerad mot både noterat och onoterat och våra svenska klassiska investmentbolag ger mig den möjligheten. Målet är väl att ha en bas på cirka 50% i just investmentbolag.

Sedan när det kommer till stock picking köper jag i bolag och marknader jag är bekväm med och som är relativt lätta att analysera – så ingen biotech för min del!

Utöver de ovan nämnda så använder jag även Fundler för att ytterligare sprida riskerna – en fondrobot som faktiskt slagit mig på fingrarna i år. Där investerar jag i de båda strategierna “Global Framtid Potential” och “Smart Hedge Tillväxt”.

Låt oss fördjupa oss lite mer. Om vi tvingar dig att rangordna de fem viktigaste urvalskriterierna som ligger till grund för din analys/urval/köp samt kort motivera dessa, hur skulle den ordningen se ut? (Det viktigaste kriteriet kommer först.)

Detta är nog den svåraste delen av investeringsstrategin då många delar väger tungt för mig. Men om jag ska välja så är produkten eller tjänsten det mest centrala, där jag gärna ser att bolaget har fler än en tjänst och en produkt för intäktsdiversifieringens skull.

Det jag kollar på, och här har jag tagit efter mycket från Warren B;

  • Vallgravar
  • Konkurrensfördelar och vad nyttan är för kunden
  • En marknadsposition och även hur penetrations-procenten framöver är
  • Sticky produkt eller starka inlåsningseffekter (här är Apple magiska) + pricing power
  • Stark räntabilitet, både på eget kapital, tillgångar, investeringar och arbetande kapital
  • Ett högt insiderägande där pilotskolan är självklart
  • Omsättning- och vinsttillväxt
  • Även en hög ROIC är bra


Detta är såklart en väldigt förenklad analys, och hade gärna velat lägga till många fler men det är ett medskick, keep it simple, man behöver inte överanalysera – jag tror inte de vassaste gör det heller utan snarare analysera med måtta och förnuft!

Missa inte nästa spännande Börskollen-intervju

Tips: Här tar du del alla våra tidigare intervjuer men investerar- och tradingprofiler som bland annat TenBagger, Magnus Andersson, Marcus Hernhag, Arne “Kavastu” Talving, Jonas Olavi, Professor Kalkyl, Matematikern, Pokertrader, Ekka Lundin och många fler.

Hur ser din process ut och vad använder du för urvalskriterier för att på bästa vis avgöra NÄR du vill äga en specifik aktie? Dvs. vilka är dina specifika regler/parametrar för exekvering/timing (köp/sälj)?

Här har jag ingen mall jag utgår ifrån, det jag dock inte fokuserar på alls är teknisk analys i mina investeringsbeslut utan grundar alla analysera via den fundamentala biten av bolaget.  Med det sagt väntar jag inte så länge på någon specifik aktiekurs (om inte värderingen fullständigt ballat ur) utan försöker köpa om jag tycker bolaget är intressant då jag inte fokuserar så jättemycket på aktiekursen utan den kommer sekundärt efter bolagets operativa arbete. Helt ärligt så går jag mycket på magkänsla här, ingen momentum, ingen MA200 eller dylikt, kanske är det rätt, kanske är det fel… men det får tiden utvisa. Jag är i alla fall ödmjuk och flexibel.

Detta speglar återigen investeringsfilosofien att inte timea utan köpa och hellre köpa med mindre positioner ett par gånger än att försöka timea på någon form av botten.

När det kommer till att sälja ett case från portföljen krävs det ganska mycket, antingen att bolaget går åt helt fel håll med siffrorna eller att det börjar bli fuffens med styrelse- och vd-byten som avlöser varandra. Jag ger bolaget i varje fall ett par kvartal för att få en djupare förståelse för det fundamentala. Alla bolag kan ha ett dåligt kvartal men det handlar om kommunikation gentemot oss aktieägare. Förtroende är också viktigt.

Utveckling och förbättring är ju som bekant en evig strävan. Inom vilka specifika områden arbetar du just nu hårdast för att förbättras? Vilka specifika frågor “grämer” dig mest när det kommer till din investeringsprocess? (Du behöver givetvis inte ha de färdiga svaren på frågorna, utan syftet är snarare att väcka intressanta tankar om din utvecklingsprocess.)

Här har jag ett svar som många kommer känna igen sig. Jag måste sluta sälja bra bolag för att värderingen sprungit iväg litegrann. För majoriteten av de bra bolagen kommer att fortsätta att leverera och växa in i sina värderingar. Detta misstaget har kostat mig väldigt många procent men jag har blivit bättre på det. Dock är värderingsrisk något många fler borde tänka på, man kan faktiskt inte betala vad som helst för ett bolag.

Här har jag ett svar som många kommer känna igen sig. Jag måste sluta sälja bra bolag för att värderingen sprungit iväg litegrann.”

Sedan hade det varit skönt med en lite mer koncentrerad portfölj, jag känner att det är i det översta lagret just nu och ibland hinner jag inte med rapporterna på samtliga bolagen, även om investmentbolagen är självskötande. Så där har jag ett arbete- och förbättringsprocess att jobba med.

Sist men också en ganska viktig sak är att jag måste börja tänka på allokering av kapital, visst att aktier är enastående över en längre tidshorisont men jag har som mål att äga råvaror och andra tillgångar också.

Det har ju gått åt rätt håll i och med Fundlers Smart Hedge-portfölj men det är fortfarande en liten del av kapitalet.

Lite kort om din nuvarande “väska”. Beskriv dina fem största innehav och motivera, kortfattat men ändå med fokus på din strategi/urvalskriterier, varför just dessa är dina största innehav just nu.

Vi börjar med den aktien som blivit ett väldigt fint utdelningscase och toppar min lista på största innehav. Det är SBB, som jobbar med samhällsfastigheter och har starka hyresgäster som ger stabila och förutsägbara kassaflöden. Kupongen är också fin även om det inte är något jag fokuserar på, men lite plåster på såret när börsen är som den är. Bolaget utgör cirka 15% av min portfölj i dagsläget efter kursslakten på 50% i år. Bra insiderägande. Dock kommer inte bolaget utan risk och det ska man ha med sig, alla bolag har någon risk. I SBB ser jag den höga belåningen samt utvärderingarna av fastigheterna (även om det är mer regel än undantag i branschen) som en risk.

På andra plats hittar vi Evolution, skalbarhet, tillväxt, lönsamhet, insiderägande… Ja allt har bolaget som man kan önska. Bolaget har vuxit väldigt mycket men fortfarande finns det penerationskraft i många större delar av världen. T.ex. Nord- och Sydamerika och även Asien. Risken i Evolution är såklart de regulatoriska.

På tredje plats hittar vi bolaget från Hudik, Hexatronic. Ett bolag jag har känt till sen 2015 egentligen och jobbar väldigt mycket med produkterna, dock så tog jag position i bolaget väldigt sent. Bolaget jobbar med fiberkommunikation men har väldigt många affärsben där både fiber, dukt och större sjökablar etc säljes. Sedan har bolaget utbildningsverksamhet som är jättefin också. Bolaget växer både organiskt och via förvärv, har stabila kassaflöden och även här, likt Evo, har bolaget mycket kvar att penetrera då fiberutbyggnaden verkligen är efter i större delar av världen, t.ex USA, England, Australien och även Tyskland.

På fjärde plats Latour, ett investmentbolag som ständigt handlas med premie men levererar år efter år. En nyckelspelare helt klart. På femte plats hittar vi Investor, ett välkänt investmentbolag de flesta känner till. En grundpelare.

Vilka är dina övergripande mål med dina investeringar? Vart ser du dig själv rent utvecklingsmässigt om 5-10 år?

Mina ekonomiska mål är att ha 5 miljoner i investerat kapital. Det är verkligen en dröm och det ska jag försöka sikta på innan jag är 35, men som börsen ser ut just nu så är 3 miljoner kanske mer realistiskt. Slutmålet är såklart FIRE men jag har inte bråttom dit.

Sedan karriärmässigt så är drömmen att bli sparekonom och utbilda, inspirera och motivera fler människor än vad jag gör idag.

Är det viktigt för dig att investera i sådant som du i någon mån anser bidrar till en bättre värld/framtid? (Eller i varje fall undvika det motsatta?) Varför? Motivera.

Varje bolag har sina för- och nackdelar men i det långa loppet kommer bolag men icke hållbara affärsmodeller slussas ut då efterfrågan förmodligen kommer minska och utbudet kvarstå.”

Just den här frågan är mer komplex än att bara svara ja eller nej. Hållbarhet och etik är väldigt subjektivt och man måste samtidigt vara en realist och se vilka affärsmodeller som genererar kassaflöden och inte bara godhet, för då kanske man inte kan kalla det en investering.

Men, självfallet har man hållbarhet och ESG i åtanken. Varje bolag har sina för- och nackdelar men i det långa loppet kommer bolag men icke hållbara affärsmodeller slussas ut då efterfrågan förmodligen kommer minska och utbudet kvarstå.

Har du några bra “stalltips” till en nybörjare (person som inte har kommit lika långt i sin utvecklingsresa som du har) som ser dig som en förebild och skulle vilja förbättras som investerare?

Så börja med någon eller några hundralappar, sprid riskerna, ha långsiktigheten i bakhuvudet hela tiden, var fullt investerad och månadsspara.”

Börja med att lära dig att gå innan du börjar springa. Det är en myt att det bara går att tjäna pengar via aktier, fonder och fondrobotar är ett utmärkt sätt att sätta igång. Det är hopplöst att vara på börsen för snabba pengar då majoriteten av de som försöker trada och jaga snabba pengar sitter som förlorare i slutändan.

Så börja med någon eller några hundralappar, sprid riskerna, ha långsiktigheten i bakhuvudet hela tiden, var fullt investerad och månadsspara. Där är mina absolut bästa tips, helst i en fond eller fondrobot.

Övning ger färdighet precis som allt annat. Du blir inte en duktig hantverkare på en dag eller en månad och precis likadant är det på börsmarknaden. Ge det tid. Öva, plugga, läsa, lyssna, inspireras. Världen är fylld av data, så börja ta till dig relevant information, häng med på nyheterna och lyssna på ekonomiekot etc.

Du har även en 2 år gammal dotter. Det hade varit intressant att höra hur dina tankar kring sparande och investeringar för hennes räkning ser ut?

Det stämmer, hon fyllde 2 i fredags (22 april) och jäklar vad tiden går fort. Men tid är en sak hon har gott om. En investeringshorisont på 20 år har gjort att vi lagt oss långt ut på riskskalan och jag har faktiskt investerat 625 kr (halva barnbidraget) sen hon föddes. Två månader innan hon föddes startade jag ett konto och började investera i fonder.

En investeringshorisont på 20 år har gjort att vi lagt oss långt ut på riskskalan och jag har faktiskt investerat 625 kr (halva barnbidraget) sen hon föddes.”

Sedan har vi flyttat över all kapital till Fundler där vi investerar varje månad, ibland är det jäkligt skönt att allting sköts automatiskt, från månadssparandet till omallokeringen av hennes kapital i olika fonder. Vi använder Fundlers portfölj Global Framtid Potential som väntas stå för stora delar av börstillväxten på lång sikt. Global Framtid är en strategi som fokuserar helt på några sådana segment, där ett högre risktagande förväntas bana väg för mycket hög förväntad avkastning över tid.

Sen får vi se vem står som vinnare om 20 år, Sibel med sin Fundler-portfölj eller jag som försöker stock picka – högst CAGR vinner! Jag siktar på en 12-15% per år och är väldigt nöjd i så fall.

Vad tror du om börsens utveckling rent generellt under de kommande 6-12 månaderna och ser du några specifika investeringstrender, sektorer eller case som du personligen kommer att lägga mer fokus på framöver?

Vi pratade ganska mycket om Q1 2022 i podcasten Tillsammans mot Miljonen där vi förutspådde att 2022 skulle bli ett väldigt volatilt och tufft år och vi fick rätt denna gången, men vi har haft lika mycket fel. Med det sagt så är det verkligen en gissning om hur framtiden ska gå.

Dock så är jag inte jättepositiv till börsen under hela 2022 egentligen, på grund av bland annat:

  • Råvarubrist
  • Krig
  • Inflation
  • Räntor
  • Minska stödköp

Står stagflation runt hörnet? Jag vet inte. Men vi får hoppas att inte tillväxten dör ut helt.

Det som är någorlunda positivt är väl att det inte kommit så många vinstvarningar som många experter hade förutspått. Detta kan dels bero på de slimmade kostnaderna som bolagen har trimmat under coronakraschen men också att marknadens förväntningar sjönk i samband med krigets utbrott. Det har ju till och med kommit omvända vinstvarningar!

Sektorer framöver kommer nog vara icke cykliska, tråkbolag kanske de definieras som hos vissa. Axfood, Tele2, Astra, Bahnhof och såklart bolag med fin pricing power och starka inlåsningseffekter, typ Adobe, Microsoft som är svårt att komma ifrån.

Sen kommer det här låta motsägelsefullt, men förnybar energi-bolag och oljebolag kan också gå bra trots rallyt. Världen nu drivs till närmare 90% av oljebolag men världen har också insett att vi behöver förnybar energi.

Avslutningsvis, om du fritt får välja tre börsprofiler/individer som du gärna skulle vilja se i en kommande Börskollen-intervju (gärna bloggare och/eller Twitterprofiler), vilka skulle du då välja?

Annika Winsth hade varit en väldigt spännande person att få läsa om.

Robert Bergqvist är också en person jag följer väldigt noggrann och hade velat läsa mer om.

Sist men inte minst så hade jag velat läsa mer om Alexander Gustafsson på Nordnet, en ödmjuk och härlig människa som jag tror speglar mina egna tankar och funderingar mycket kring börsen.

Tack för din medverkan och ett stort lycka till med framtida förvaltning, författarskap och övriga mål!

Disclaimer: Som läsare av denna artikel bör man utgå ifrån att den intervjuade personen har haft, har eller kan komma att ha ekonomiska intressen i de bolag/produkter som omnämns. Artikelns syfte är endast att inspirera till kunskap och inget av det som sägs/skrivs ska ses som någon form av investeringsrådgivning eller uppmaning till affärsbeslut av något slag. Eventuella investeringsbeslut fattas alltid självständigt av läsaren/investeraren.

Läses av andra just nu

Populära ekonominyheter

Vinnare & Förlorare idag

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt