Hexatronic (HTRO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Hexatronic aktie

🔔 Skapa bevakning

HTRO  

Hexatronic är specialiserade inom fiberkommunikation. Bolaget utvecklar, marknadsför och levererar produkterna till en bred bas av företagskunder, främst verksamma inom Norden och Europa. Kunderna består exempelvis av produktägare, nätägare, återförsäljare samt systemintegratörer. En viss del av produktutvecklingen sker även i samarbete med andra leverantörer på global nivå. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Hexatronic tillhör sektorn Industri och branschen Elektroniska komponenter. Bolaget har ett börsvärde på 15 356 MSEK, en omsättning på 1 873 MSEK och med ett resultat på 225 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Hexatronic

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Hexatronic (HTRO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Hexatronic aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern HTRO. Aktien har ett P/E-tal på 63.6 och P/S-tal på 5.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Hexatronic utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Hexatronic senaste utdelning är 0.5 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Hexatronic Avanza – se aktiekurs idag

Se Hexatronic senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Hexatronic – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Hexatronic.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Hexatronic.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Hexatronic

Hexatronic

TickerHTRO
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschElektroniska komponenter
Börsvärde15 356 MSEK
Omsättning1 873 MSEK
Vinst225 MSEK
P/E63.6
P/S5.3
Utdelning0.5 SEK
Direktavkastning0.1%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Hexatronic

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Hexatronic? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter