Adevinta (NO) (ADE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Adevinta (NO) aktie

ADE  

Adevinta är ett norskt bolag specialiserade inom utveckling av digitala marknadsplatser. Bolaget förvärvar, äger och förvaltar en portfölj av investeringar, huvudsakligen inriktade mot fastighets- och fordonsindustrin. Inom bolaget återfinns ett flertal varumärken, där de mer kända inkluderar InfoJobs, Fotocasa, Leboncoin samt Habitaclia. Störst verksamhet innehas inom den europeiska marknaden, med små- och medelstora bolag som störst kundgrupp.

Adevinta (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Investmentbolag. Bolaget har ett börsvärde på 97 847 MNOK, en omsättning på 6 717 MNOK och med ett resultat på -692 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Adevinta (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Adevinta (NO) (ADE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Adevinta (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern ADE. Aktien har ett P/E-tal på -141.3 och P/S-tal på 15 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Adevinta (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Adevinta (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Adevinta (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Adevinta (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Adevinta (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Adevinta (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Adevinta (NO)

Adevinta (NO)

TickerADE
ListaOB Match
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschInvestmentbolag
Börsvärde97 847 MNOK
Omsättning6 717 MNOK
Vinst-692 MNOK
P/E-141.3
P/S15

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Adevinta (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Adevinta (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter