BW Ideol (NO) (BWIDL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

BW Ideol (NO) aktie

BWIDL  

Här samlar vi all information vi hittat om aktien BW Ideol (NO). Det kan vara nyheter, blogginlägg, insynshandel, pressmeddelanden eller videos där vi ser att BW Ideol (NO) nämns. Om du önskar skapa en bevakning av BW Ideol (NO) så kan du göra det i appen. Då skickar vi dig en pushnotis när någon ny information når oss och du missar inget viktigt om bolaget BW Ideol (NO).

BW Ideol (NO) tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Vindkraft. Bolaget har ett börsvärde på 1 452 MNOK, en omsättning på 25 MNOK och med ett resultat på -97 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien BW Ideol (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper BW Ideol (NO) (BWIDL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

BW Ideol (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern BWIDL. Aktien har ett P/E-tal på -15 och P/S-tal på 58.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

BW Ideol (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nyheter BW Ideol (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien BW Ideol (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i BW Ideol (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om BW Ideol (NO)

BW Ideol (NO)

TickerBWIDL
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorKraftförsörjning
BranschVindkraft
Börsvärde1 452 MNOK
Omsättning25 MNOK
Vinst-97 MNOK
P/E-15
P/S58.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien BW Ideol (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om BW Ideol (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter