Arise Windpower (ARISE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Arise Windpower aktie

ARISE  

Arise är verksamma inom energisektorn. Störst verksamhet återfinns inom vindkraftsmarknaden, där bolaget innehar aktiv verksamhet genom hela värdekedjan, från prospektering, tillstånd, till förvaltning och drift. Elen produceras via egna - samt samägda vindkraftparker. Verksamhet innehas runtom Norden och Europa. Bolaget grundades ursprungligen 2007 och har sitt huvudkontor i Halmstad.

Arise Windpower tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Vindkraft. Bolaget har ett börsvärde på 1 575 MSEK, en omsättning på 423 MSEK och med ett resultat på -105 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Arise Windpower

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Arise Windpower (ARISE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Arise Windpower aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern ARISE. Aktien har ett P/E-tal på -15 och P/S-tal på 12.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Arise Windpower utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Arise Windpower Avanza – se aktiekurs idag

Se Arise Windpower senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Arise Windpower – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Arise Windpower.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Arise Windpower.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Arise Windpower

Arise Windpower

TickerARISE
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorKraftförsörjning
BranschVindkraft
Börsvärde1 575 MSEK
Omsättning423 MSEK
Vinst-105 MSEK
P/E-15
P/S12.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Arise Windpower

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Arise Windpower? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter