Cortus Energy (CE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Cortus Energy aktie

CE  

Cortus Energy är verksamma inom Clean Tech-industrin. Bolaget tillhandahåller miljövänlig och kostnadseffektiv förnybar energigas till process- och kraftindustrin baserat på patenterad förgasningsteknik. Tekniken innefattar tre processer: Torkning, pyrolys och förgasning. Idag innehas verksamhet främst inom den nordiska marknaden. Bolaget etablerades 2006 och har sitt huvudkontor i Kista.

Cortus Energy tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Bioenergi. Bolaget har ett börsvärde på 574 MSEK, en omsättning på 3 MSEK och med ett resultat på -78 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Cortus Energy

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Cortus Energy (CE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Cortus Energy aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern CE. Aktien har ett P/E-tal på -7.4 och P/S-tal på 397.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Cortus Energy utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Cortus Energy Avanza – se aktiekurs idag

Se Cortus Energy senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Cortus Energy – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Cortus Energy.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Cortus Energy.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Cortus Energy

Cortus Energy

TickerCE
ListaFirst North
LandSverige
SektorKraftförsörjning
BranschBioenergi
Börsvärde574 MSEK
Omsättning3 MSEK
Vinst-78 MSEK
P/E-7.4
P/S397.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Cortus Energy

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Cortus Energy? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter