Taurus Energy (TAUR B) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Taurus Energy (TAUR B)

Taurus Energy aktie

Taurus Energy producerar etanol. Idag är bolagets affärsinriktning mot forskning och utveckling inom området, där bolaget arbetar med att framställa nya metoder för framställning av etanol, särskilt där råvaror som tidigare inte kunde inkluderas i bränsleprocessen tas tillhanda. Bolagets produkt används i fermentationen av råvarorna och ökar jäsningen och senare utvinning. Taurus Energy har huvudkontor i Göteborg.

Taurus Energy Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Taurus Energy. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Taurus Energy, som verkar inom kraftförsörjningsektorn och finns på spotlight-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Taurus Energy

Taurus Energy

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerTAUR B
ListaSpotlight
LandSverige
SektorKraftförsörjning
BranschBioenergi
Börsvärde47 MSEK
Omsättning0 MSEK
Vinst-7 MSEK
P/E-7.1
P/S4703.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Taurus Energy

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Taurus Energy? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter