Biofrigas (BIOF) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Biofrigas aktie

BIOF  

Biofrigas är verksamma inom energisektorn. Bolaget arbetar idag med utveckling av flytande biobränsle. Tekniken används för att förvätska rötgas till flytande biogas. Biogasen kan exempelvis användas som bränsle för tyngre fordon som lastbilar, bussar och tung sjöfart, samt inom den industriella sektorn. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Biofrigas grundades under 2012 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

Biofrigas tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Bioenergi. Bolaget har ett börsvärde på 52 MSEK, en omsättning på -0 MSEK och med ett resultat på -5 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Biofrigas

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Biofrigas (BIOF) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Biofrigas aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern BIOF. Aktien har ett P/E-tal på -10.1 och P/S-tal på 10.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Biofrigas utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Biofrigas Avanza – se aktiekurs idag

Se Biofrigas senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Biofrigas – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Biofrigas.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Biofrigas.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Biofrigas

Biofrigas

TickerBIOF
ListaSpotlight
LandSverige
SektorKraftförsörjning
BranschBioenergi
Börsvärde52 MSEK
Omsättning-0 MSEK
Vinst-5 MSEK
P/E-10.1
P/S10.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Biofrigas

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Biofrigas? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter