HydrogenPro (NO) (HYPRO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

HydrogenPro (NO) aktie

HYPRO  

HydrogenPro är verksamma inom energisektorn. Bolaget utvecklar och designar vätgasanläggningar. Produktportföljen är bred och inkluderar högtryckselektrolysatorer som huvudsakligen används som komponenter i vindkraftverk. Utöver huvudverksamheten erbjuds eftermarknadsservice, support och underhåll. Kunderna återfinns inom energisektorn, samt utförs projekt både på egen hand samt i samarbete med övriga aktörer. Verksamhet innehas på global nivå, med störst närvaro inom den nordiska marknaden.

HydrogenPro (NO) tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Bioenergi.

Mer om aktien HydrogenPro (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper HydrogenPro (NO) (HYPRO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

HydrogenPro (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern HYPRO. Aktien har ett P/E-tal på -92.3 och P/S-tal på 55.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

HydrogenPro (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

HydrogenPro (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se HydrogenPro (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter HydrogenPro (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien HydrogenPro (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i HydrogenPro (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om HydrogenPro (NO)

HydrogenPro (NO)

TickerHYPRO
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorKraftförsörjning
BranschBioenergi
Börsvärde1 473 MNOK
Vinst-16 MNOK
P/E-92.3
P/S55.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien HydrogenPro (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om HydrogenPro (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter